Prkénko dřevěné 38 x 23 cm ONO Thomas

Dřevěné prkénko ONO německé značky Thomas je vyrobeno ze světlého dřeva kaučukovníku neboli gumovníku. I zde vidíme ve výběru použitého materiálu ohledy na životní prostředí. Po skončení produkce latexového mléka jsou stromy kaučukovníku na plantážích káceny a vysazují se nové. Dřevo je pak využito například pro výrobu nábytku, podlah nebo jako v případě prkénka ONO pro užitné předměty do domácnosti.

Prkénko můžete využít na krájení nebo jako servírovací podnos pro uzeniny či například pod šálek kávy. Jedna ze stran prkénka zalomená, s prkénkem se tak lépe manipuluje.

  • Vyrobeno ze dřeva kaučukovníku
  • Olejované pro delší životnost
  • Moderní nadčasový design
  • Zalomená hrana pro pohodlné uchycení
  • Vyrobeno v Německu

Krásná a obsáhlá kolekce ONO od návrháře Kiliana Schindlera se zaměřuje na podstatné: kvalitu materiálů a estetiku. Přidanou hodnotou jsou pak chytré nápady a možnost hravého kombinování jednotlivých kousků.

ONO – multifunkční porcelán čistých tvarů pro každodenní použití, jenž má svůj vlastní osobitý styl. A to i přesto, že se nesnaží zapůsobit extravagantním designem. V kolekci ONO najdete vše, co dělá život zase o něco příjemnější.

Cena: 669 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Thomas
EAN 4012436504942