Sada hrnců Ingenio Expertise 11 ks Tefal

Úvod Kuchyně Vaření a pečení Hrnce

Díky řadě Ingenio a její 100% bezpečné odnímatelné rukojeti můžete pouhým cvaknutím přepínat mezi jednotlivými pánvemi. Vařte mezi sporákem a troubou, podávejte přímo na stůl a uchovávejte pokrmy v chladničce. Ve vaší kuchyňské lince pak oceníte vynikající stohovatelnost a prostorovou nenáročnost. Hrnce a pánve Ingenio jsou kompatibilní se všemi zdroji ohřevu včetně indukce a jsou opatřeny trvanlivou nepřilnavou povrchovou úpravou.

Užití nádobí je vskutku univerzální – od přípravy jídla na sporáku či v troubě, přes skladování jídla v ledničce, až po servírování na stůl. Díky odnímatelné rukojeti (nosnost až 10 kg) s lehkostí manipulujete s každým hrncem a pánví. Sadu pak snadno uklidíte do kuchyňské linky, a přitom ušetříte prostor.

Už pouhý výčet všech částí sady Tefal Ingenio Expertise je dechberoucí: dva rendlíky (Ø 16 a 20 cm), dvě pánve (Ø 22 a 26 cm), hluboká sauté pánev (Ø 24 cm), wok pánev (Ø 26 cm), tři plastová víka (Ø 16, 20 a 24 cm), kovová obracečka Talent a odnímatelná rukojeť. Jednoduše tak připravíte hned několik jídel najednou.

Použití kvalitních materiálů je u produktů Tefal samozřejmostí. Pánve ze sady Tefal Ingenio Expertise mají nepřilnavý a extrémně odolný povrch Titanium Excellence. Ten se skládá ze šesti vrstev vytvrzených patentovaným procesem fúze a dvěma vrstvami obohacenými titanem.

Silné nerezové dno Induction s diskem zaručuje perfektní rozvod tepla, odolnost proti deformacím a rovnoměrné vaření. Pánve mají speciálně vylepšený indikátor teploty Thermo-Spot, který zaručí, že vždy připravíte jídlo s dokonalou texturou, barvou a chutí.

Cena: 4 999 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Tefal  (220 produktů)
O výrobci Tefal Tuto značku vám asi nemusíme dlouze představovat. Její nádobí a kuchyňské vybavení je známé kvalitou, dlouhou… pokračovat o Tefal »
EAN 3168430235748