Sous Vide Steba SV 2

Univerzální vařič Sous Vide nové generace. Sous-Vide je technika pomalého vaření pokrmů, která zachovává jejich živiny a šťavnatost. Pokrmy se připravují několik hodin při teplotě nižší, než je bod varu. Vakuové vaření umožňuje zachování vitamínů, které se jinými druhy úprav jídel ničí. Sousvide Steba zcela eliminuje přidávání tuků, jelikož zachovává jídlo svěží a křehké i bez omastku. Vaše vaření bude zdravější a chutné jako z prvotřídní restaurace!

TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.

SPECIFIKACE

Rozměry vnitřní (vxšxh): 15 x 30 x 22 cm

Hmotnost: 3,5 kg

Příkon: 800 W

Objem: 10 l

Rozsah měření teploty: 0,5 ˚C

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Pokrm si zachová své charakteristické aroma, většinu živin a také svou šťavnatost.

Jedná se o zdravé vaření bez zbytečného tuku.

Sous Vide uspoří energii a zároveň špinavé nádobí.

Přesná elektronická regulace teploty.

Cirkulace vody pro zajištění rovnoměrné teploty.

Vaření metodou Sous-Vide. Pokrm si zachová veškeré chuťě, vůně a vitamíny. Maso je neobyčejně měkké a šťavnaté.

Nedochází k vysoušení ani oxidaci potravin.

Elektronické ovládání hrnce je jednoduché a intuitivní.

Čištění je také velmi jednoduché, neboť všechny potraviny se připravují zavakuované a proto hrnec stačí pouze opláchnout a usušit.

Lze používat s vakuovými sáčky jiných výrobců.

minus

V myčce na nádobí lze mýt pouze plastové části hrnce.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: NE

Vhodné do trouby: NE

Vhodné do myčky: NE

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

season seal simmer


Ochutit

Zavakuovat Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

Cena: 4 670 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Steba  (9 produktů)
Typ produktu Vakuování a Sousvide
EAN 4011833301956
K překladu CZ AUTO
Margin A
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 49,00
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 49,00
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 49,00
PPL ParcelShop s dobírkou 49,00
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 49,00