Set 4 sklenic na pivo Barrel Aged Craft Beer Spiegelau

Úvod Pokoje Kuchyně Sklenice a hrnky

Sklenice na pivo Barrel Aged Craft Beer, Spiegelau je určena na řemeslná piva typu BA. Piva BA neboli piva zrající v sudech (Barrel Aged) jsou jak ležáky, tak piva typu "ale" tradičního i moderního stylu uchovávaná po určitou dobu v dřevěných sudech. Často jde o sudy, kde předtím zrálo víno či whisky. Tímto způsobem vzniká celá řada opravdu zajímavých piv, která si nepochybně zaslouží servírování na úrovni v elegantní sklenici.

  • Sklenice o objemu 500 ml
  • Stabilní základna a krátká stopka pro elegantní vzhled i příjemný úchop
  • Tělo sklenice lehce tulipánového tvaru s jemně prohnutým okrajem
  • Vhodná na piva zrající v sudech, kterým dodává nádech luxusu
  • Zářivé, průzračné křišťálové sklo
  • Zvýšená odolnost proti rozbití
  • 100% bezpečné mytí v myčce
  • Ohleduplné k životnímu prostředí

Inovativní sklenice Spiegelau na řemeslné pivo (Craft Beer) byly schváleny odbornými degustátory z řad pivovarnických mistrů a profesionálů z oboru. Členové testovacího workshopu zaměřeného na maximální požitek z piva se snažili nalézt nejvhodnější tvar sklenice pro 4 pivní styly: IPA (India "pale ale"), Witbier (pšeničná piva), Stout (tmavá silná piva) a BA (piva zrající v sudech – Barrel Aged). Série moderních, funkčních, unikátních sklenic vyrobených v duchu bavorské rukodělné sklářské tradice.

Sklenice Spiegelau Craft Beer získaly hned několik významných ocenění za svůj funkční a inovativní design: International Design Excellence Awards ´15, Red Dot Award 2015 a German Design Award Special 2016.

Sklenice na pivo Spiegelau vyzdvihující charakteristiky jednotlivých pivních stylů byly vyvinuty po vzoru specificky tvarovaných sklenic dle jednotlivých odrůd vína.

V současné době tolik populárních minipivovarů a řemeslných piv by byla škoda nechat si ujít rozdíly v chuti a aromatech, ale také vizuálních charakteristikách jednotlivých piv. V nevhodně zvolené sklenici mohou i výjimečná piva působit fádně a průměrně, je potlačen jejich osvěžující charakter a specifická textura a brzy ztrácejí pěnu.

Dejte sbohem těžkopádnému sklu. Dobrá piva si zaslouží lehkou, elegantní sklenici, která má styl! Ať už se jedná o jedno rychlé pivo po práci s přáteli anebo jste profesionálním pivním znalcem, správná sklenice učiní každý váš doušek chutnější.

  • Laserem řezaný okraj pro svěží, čistý dojem z každého doušku
  • Široce otevřený okraj umožňuje vnímat všechna aromata piva
  • Požitek harmonicky propojující sladkost i kyselost ve vašich ústech
  • Štíhlý, zakřivený tvar těla sklenice zintenzivňuje vůni chmele
  • Tenké stěny, které déle udrží správnou teplotu piva

Německá značka Spiegelau s téměř 500letou tradicí zpracování křišťálu nabízí pestrou paletu sklenic na víno, degustační sklenice, speciální sklenice pro konkrétní typ lihovin či sklenice na nealkoholické nápoje pro denní použití. Velmi známá je však zejména pro své jedinečné sklenice na pivo. Sortiment zahrnuje též řadu dekantérů, džbánků a karaf.

Prvotřídní kvalitu sklenic Spiegelau zaručuje kombinace výrobních postupů a technického know-how. Sklenice jsou také extrémně odolné: nezávislá laboratoř garantuje, že i po 1500 cyklech v myčce na nádobí zůstávají bez škrábanců a poškození a neztrácí lesk.

Za dlouhou životností a odolností sklenic vůči rozbití se z velké částí skrývá tzv. Platinum Glass proces. V průběhu výroby prochází roztavené sklo poplatinovanými trubkami, díky čemuž jsou odstraněny veškeré nečistoty a nesrovnalosti. Výsledkem této relativně nákladné technologie jsou sklenice pozoruhodně snoubící eleganci, funkčnost a trvanlivost.

Všechny sklenice Spiegelau jsou vyráběny z bezolovnatého křišťálu se speciálním složením, které zaručuje dlouhou trvanlivost, odolnost vůči mytí v myčce i vůči rozbití a také větší lesk oproti sklenicím vyráběným z levnějších variant skla.

Cena: 779 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Spiegelau
Typ produktu Set sklenic
Série Spiegelau Craft Beer
EAN 4003322258292
Materiál Sklo
Počet kusů 4 ks
K překladu CZ AUTO
Margin E
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 89,00
Zásilkovna na dobírku 138,00
Balíkovna depo 69,00
PPL ParcelShop 89,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00
PPL ParcelShop s dobírkou 138,00