Krájecí dřevěné prkénko velké MIYABI

Úvod Pokoje Kuchyně Kuchyňské náčiní

Krájecí prkénka MIYABI jsou nezbytným pomocníkem při práci s nožem. Japonský prémiový výrobce nožů navrhl krájecí prkénka přesně tak, aby byl potenciál nožů MIYABI využit na maximum. Prkénka z dřeva Hinoki jsou vyrobena z jednoho kusu dřeva, při jejich výrobě tedy nebyla použita žádná lepidla. Obě strany prkénka můžete použít pro krájení: ovoce a zeleniny, masa, ryb nebo pečiva. Pečlivě zvolený materiál chrání jemné ostří japonských nožů a uchovává ostrost nožů po delší dobu.

Hinoki je lehké, ale zároveň tvrdé dřevo pocházející z japonského cypřiše. Vyznačuje se svou vysokou odolností proti tlení a dokonale tak čelí působení kyselejšímu prostředí, vlhkosti a soli. Je přirozeně antibakteriální a trvanlivé.

Po použití doporučujeme pouze ruční mytí teplou vodou a čisticím prostředkem, nejlépe otření vlhkým hadříkem a poté vytření dosucha. Prkénko je vždy dobré nechat doschnout ve vzpřímené poloze.

Pro dlouhou životnost prkénka se vyhýbejte použití v extrémní vlhkosti či v extrémních teplotách. Pravidelné ošetření za studena lisovaným olejem udrží vaše prkénko dlouho krásné. Olej také zabraňuje pronikání vlhkosti a zachovává přirozenou barvu a strukturu dřeva.

  • Rozměrné japonské krájecí prkénko z Hinoki dřeva
  • Oboustranné – hladká strana a strana s drážkou
  • Lehké, ale s vysokou tvrdostí
  • Odolné, antibakteriální, trvanlivé
  • Prodlužuje trvanlivost ostrosti nožů
  • Vyvarujte se extrémní vlhkosti
  • Prkénko je nutné po použití očistit a nechat vyschnout
  • K dispozici ve více velikostech

Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu.

Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm.

Cena: 4 050 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce MIYABI
Typ produktu Kuchyňské prkénko
Materiál Dřevo
EAN 4009839275029
Barva Hnědá
K překladu CZ AUTO
Margin E
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 49,00
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 49,00
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 49,00
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 49,00
Balíkovna depo s dobírkou 49,00