Set na uzení a vaření v páře O 28 cm ZWILLING® Plus

Úvod Kuchyně Vaření a pečení Hrnce

Set na uzení a vaření v páře ZWILLING® Plus ve stručnosti:

  • Pro domácí uzení potravin – masa, ryb, mořských plodů, zeleniny či sýrů
  • Univerzální, vhodný také pro vaření v páře
  • Dokonalý pro zdravou přípravu nízkokalorických pokrmů, bez přidaného tuku
  • Vhodný pro každou kuchyni
  • Atraktivní, jednoduchý design, saténově hladký povrch
  • Vyroben z kvalitní ušlechtilé nerezové oceli 18/10
  • Sendvičové dno SIGMA Classic pro optimální vedení a akumulaci tepla
  • Robustní, nerezová poklice pro energeticky úsporné vaření s malým množstvím vody
  • Ergonomická, nepálivá ucha z nerezové oceli pro bezpečnou manipulaci
  • Vhodný pro všechny zdroje tepla, včetně indukce
  • Lze používat i pro zapékání v troubě
  • Odolný proti poškrábání, hygienický, chuťově neutrální
  • Zahnuté okraje pro snadné a čisté vylévání
  • Vhodný do myčky nádobí
  • Dřevěné piliny k dostání zde

Seznamte se s fascinujícím setem na uzení a vaření v páře ZWILLING® Plus od německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels. Tato souprava umožňuje připravit speciální, chutné a šťavnaté dobroty jako například maso, ryby, mořské plody, zeleninu či sýry. Dřevem či bylinkami provoněná specialita nenechá nikoho z vašich hostů bez emocí. Metoda uzení je stará stovky let. Nyní ji prostřednictvím tohoto jedinečného setu můžete v nové podobě vyzkoušet i u vás doma a to bez nepříjemného kouře či zápachu.

Pánev v atraktivním, jednoduchém designu přímo láká ke kulinářské expedici. S tímto kvalitním, univerzálním a vysoce funkčním setem na uzení a vaření v páře pro vás bude práce v kuchyni radostí. Pánev má saténově hladký povrch, typický pro nádobí společnosti ZWILLING J. A. Henckels. Set ZWILLING® Plus je perfektním partnerem pro moderní, zdravé vaření potravin.

Kvalitní sendvičové dno pánve SIGMA Classic je ceněno pro schopnost energeticky úsporného vaření, kdy lze po rozehřátí pánve snížit přívod energie a šetřit tak přírodu. Dno tvoří tři vrstvy. Vnitřní vrstva z nerezové oceli 18/10 zajišťuje snadnou péči, je hygienická, odolná proti poškrábání a neabsorbuje chutě ani vůně. Silné hliníkové jádro teplo akumuluje, poté rychle a rovnoměrně distribuuje. Třetí vrstva z té nejkvalitnější magnetické chromové oceli pak umožňuje použití nádobí na indukci, také se snadno udržuje.

Nezbytnou součástí setu je robustní poklice z nerezové oceli těsně dosedající na pánev, vhodná pro energeticky efektivní vaření s malým množstvím vody. Nepálivá ucha pánve a stejně tak úchyt poklice pak díky praktickému ergonomickému tvaru zajišťují bezpečnou manipulaci. Pánev je také možné používat v troubě, pro manipulaci s rozpáleným nádobím je však nutné používat ochranné rukavice. Pánev i poklice se snadno čistí, pro úsporu času a energií je lze mýt v myčce nádobí.

Snadné použití domácího setu na uzení ZWILLING® Plus- Seznamte se s fascinujícím hrncem na uzení a vaření v páře značky ZWILLING blíže. Pro lepší představu níže uvádíme krátký návod na použití.

  1. Zahřejte pánev na požadovanou teplotu. Pro zjištění optimální teploty (cca 230 °C) ZWILLING J. A. Henckels doporučuje praktický "odkapávací test": nechte skapat pár kapek vody z vidličky na povrch rozehřáté pánve. Teplota je perfektní, když se kapky okamžitě přemění v kuličky, které doslova "tančí", jakmile narazí na povrch. V případě, že se kapičky odpařují, není teplota ještě dostatečně vysoká.
  2. Snižte teplotu o cca 40 % a přidejte dřevěné piliny ZWILLING. V závislosti na požadované chuti můžete přidat i bylinky, čaj nebo koření. Použijte 2 lžíce pilin (pro cca 20 minut, lehce uzenou chuť) nebo až 3 polévkové lžíce (uzení delší než 20 minut, pro silně uzenou chuť). Jakmile jsou piliny horké, začne se z nich linout kouř.
  3. Přikryjte piliny kulatým plechem s otvory po stranách. Tyto boční otvory umožňují kouři uniknout. Díky mírnému promáčknutí plech také zachytává skapané tekutiny a tuk z potravin.
  4. Nyní vložte nerezovou mřížku / rošt s jídlem nad plech a přikryjte pánev poklicí. Jakmile je poklice na dotek teplá, začíná se pokrm udit. Teplota by v tomto okamžiku měla být opět snížena o cca 50 %. Abyste dosáhli optimálních výsledků, neměli byste poklici během uzení nadzvedávat. Pokud se objeví kouř, teplota je příliš vysoká a měla by být snížena. Chcete-li zkrátit dobu uzení, nakrájejte potraviny na menší kousky či plátky.
  5. Jakmile jste dosáhli požadovaného času uzení, vypněte přívod energie. Nechte pánev chvíli chladnout. Asi po 5 minutách sejměte poklici. Kouř by měl během doby „odpočinku“ dostatečně „ovonět“ pokrm a usadit se.

Cena: 4 149 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Typ produktu Hrnec
Série ZWILLING Plus
Rozměr 28 cm
Vlastnosti Vhodné na indukci
EAN 4009839388552
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 49,00
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 49,00
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 49,00
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 49,00