Set 4 sklenic na pivo Hefeweizen Beer Classics Spiegelau - Spiegelau sklenice na pivo Classics 4 x 700 ml

Úvod Pokoje Kuchyně Sklenice a hrnky

Sklenice Hefeweizen Beer Classics, Spiegelau je určena na pšeničná piva německého typu. Pšeničná, svrchně kvašená piva (wheat beer), někdy také označovaná jako bílá piva (white beer), mají dvě hlavní varianty: německé Weissbier neboli Hefeweizen a belgické/holandské Witbier.

Hefeweizen, to je v překladu z němčiny doslova kvasnicová pšenice. Jde o svrchně kvašené pivo původem z Bavorska, ve kterém je značná část ječného sladu nahrazena pšeničným. Jelikož jde o pivo nefiltrované, zachovává si krásně zakalenou, světlou barvu. Lehce ovocná piva s 5 – 5,5 % alkoholu si přímo říkají o jednoduchou vysokou sklenici, která nechá vyniknout jejich specifickému vzhledu.

  • Sklenice o štědrém objemu 700 ml
  • Zúžená spodní část pro elegantní dojem i příjemný úchop
  • Oblé, jemně zakřivené, štíhlé, vysoké tělo
  • Vhodná na pšeničná piva, která nechá krásně vyniknout
  • Zářivé, průzračné křišťálové sklo
  • Zvýšená odolnost proti rozbití
  • 100% bezpečné mytí v myčce
  • Ohleduplné k životnímu prostředí
  • Pro milovníky pšeničného piva doporučujeme také sklenici Witbier ze série Craft Beers

Série Spiegelau Beer Classics nabízí čtyři různé pivní sklenice, které nechají vyniknout charakteristikám jednotlivých pivních stylů: sklenice ve tvaru tulipánu se stopkou, sklenice na ležák, sklenice na pšeničná piva a sklenice na piva plzeňského typu. Série navíc nabízí sklenici Samuel Adams Boston Lager. Nejen jedinečný design, ale také vysoká kvalita sklenic jsou naprostou samozřejmostí. Kolekce Beer Classics kombinuje funkčnost a estetiku a oprávněně konkuruje nevhodným, těžkopádným pivním sklenicím.

Sklenice na pivo Spiegelau vyzdvihující charakteristiky jednotlivých pivních stylů byly vyvinuty po vzoru specificky tvarovaných sklenic dle jednotlivých odrůd vína.

V současné době tolik populárních minipivovarů a řemeslných piv by byla přímo škoda nechat si ujít rozdíly v chuti a aromatech, ale také vizuálních charakteristikách jednotlivých piv. V nevhodně zvolené sklenici mohou i výjimečná piva působit fádně a průměrně, je potlačen jejich osvěžující charakter a specifická textura a brzy ztrácejí pěnu.

Dejte sbohem těžkopádnému sklu. Dobrá piva si zaslouží lehkou, elegantní sklenici, která má styl! Ať už se jedná o jedno rychlé pivo po práci s přáteli anebo jste profesionálním pivním znalcem, správná sklenice učiní každý váš doušek chutnější.

  • Laserem řezaný okraj pro svěží, čistý dojem z každého doušku
  • Široce otevřený okraj umožňuje vnímat všechna aromata piva
  • Požitek harmonicky propojující sladkost i kyselost ve vašich ústech
  • Štíhlý, zakřivený tvar těla sklenice zintenzivňuje vůni chmele
  • Tenké stěny, které déle udrží správnou teplotu piva

Německá značka Spiegelau s téměř 500letou tradicí zpracování křišťálu nabízí pestrou paletu sklenic na víno, degustační sklenice, speciální sklenice pro konkrétní typ lihovin či sklenice na nealkoholické nápoje pro denní použití. Velmi známá je však zejména pro své jedinečné sklenice na pivo. Sortiment zahrnuje též řadu dekantérů, džbánků a karaf.

Prvotřídní kvalitu sklenic Spiegelau zaručuje kombinace výrobních postupů a technického know-how. Sklenice jsou také extrémně odolné: nezávislá laboratoř garantuje, že i po 1500 cyklech v myčce na nádobí zůstávají bez škrábanců a poškození a neztrácí lesk.

Za dlouhou životností a odolností sklenic vůči rozbití se z velké částí skrývá tzv. Platinum Glass proces. V průběhu výroby prochází roztavené sklo poplatinovanými trubkami, díky čemuž jsou odstraněny veškeré nečistoty a nesrovnalosti. Výsledkem této relativně nákladné technologie jsou sklenice pozoruhodně snoubící eleganci, funkčnost a trvanlivost.

Všechny sklenice Spiegelau jsou vyráběny z bezolovnatého křišťálu se speciálním složením, které zaručuje dlouhou trvanlivost, odolnost vůči mytí v myčce i vůči rozbití a také větší lesk oproti sklenicím vyráběným z levnějších variant skla.

Cena: 837 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Spiegelau
Typ produktu Set sklenic
Série Spiegelau Beer Classics
EAN 4003322249573
Materiál Sklo
Počet kusů 4 ks
K překladu CZ AUTO
Margin E
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 89,00
Zásilkovna na dobírku 138,00
Balíkovna depo 69,00
PPL ParcelShop 89,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00
PPL ParcelShop s dobírkou 138,00