Set 4 sklenic na long drink malé Perfect Serve Collection Spiegelau

Perfect Serve Collection

Společnost Spiegelau vytvořila jedinečnou řadu sklenic pro ty, kteří si chtějí uchovat mimořádný standard v soukromém i pracovním životě na pozadí nynější stylové nápojové kultury. Jednotlivé sklenice z řady Perfect Serve Collection byly vyvinuty ve spolupráci s mezinárodně uznávaným a oceňovaným barmanem Stephanem Hinzem tak, aby optimálně doprovodily každý klasický, trendy i zábavně-rozmarný drink a vyhovovaly požadavkům moderních barů.

Díky broušeným dekorativním prvkům na každé sklenici je dosaženo jedinečných odlesků a nápoje tak vyniknou v celé své kráse okořeněné jemným třpytem. To vše doprovodí harmonické cinknutí během přípitku. Jednotlivé kousky skla jsou robustní, vhodné do ledničky pro předchlazení a velmi odolné vůči poškrábání a rozbití. Na nejvyšší možné úrovni v sobě spojují jemnou estetiku s téměř 500 lety umění sklářského řemesla společnosti Spiegelau.

  • Sklenice na long drink malé Perfect Serve Collection
  • Sklenice bez stopky (tumbler) o objemu 240 ml
  • Unikátní broušené prvky s krásnými odlesky
  • Univerzální sklenice pro celou řadu koktejlů menšího objemu
  • Vhodná také na vodu, džus a mnoho dalších nápojů
  • Kompaktní tvar pro snadné předchlazení v mrazničce
  • Zářivé, průzračné křišťálové sklo
  • Zvýšená odolnost proti rozbití
  • 100% bezpečné mytí v myčce
  • Ohleduplné k životnímu prostředí

Stephan Hinz je mezinárodně oceňovaný barman a majitel podniku "Bar Little Link", který přinesl do literatury světa drinků a koktejlů řadu inovací a revolučních myšlenek. Ve svém počinu "Umění koktejlů" radí gastronomům ve všech otázkách: od základních konceptů až po moderní trendy. Jak říká sám Stephan: "Nezáleží na tom, jak všestranná a víceúčelová je gastronomie; požadavky na opravdu dobrou sklenici zůstávají stále stejné. Proto jsme spojili funkčnost s nadčasovou elegancí. A to jsou vlastnosti splňující požadavky každého baru, bez ohledu na koncept či současné trendy."

Německá značka Spiegelau s téměř 500letou tradicí zpracování křišťálu nabízí pestrou paletu sklenic na víno, degustační sklenice, speciální sklenice pro konkrétní typ lihovin či sklenice na nealkoholické nápoje pro denní použití. Velmi známá je však zejména pro své jedinečné sklenice na pivo. Sortiment zahrnuje též řadu dekantérů, džbánků a karaf.

Prvotřídní kvalitu sklenic Spiegelau zaručuje kombinace výrobních postupů a technického know-how. Sklenice jsou také extrémně odolné: nezávislá laboratoř garantuje, že i po 1500 cyklech v myčce na nádobí zůstávají bez škrábanců a poškození a neztrácí lesk.

Za dlouhou životností a odolností sklenic vůči rozbití se z velké částí skrývá tzv. Platinum Glass proces. V průběhu výroby prochází roztavené sklo poplatinovanými trubkami, díky čemuž jsou odstraněny veškeré nečistoty a nesrovnalosti. Výsledkem této relativně nákladné technologie jsou sklenice pozoruhodně snoubící eleganci, funkčnost a trvanlivost.

Všechny sklenice Spiegelau jsou vyráběny z bezolovnatého křišťálu se speciálním složením, které zaručuje dlouhou trvanlivost, odolnost vůči mytí v myčce i vůči rozbití a také větší lesk oproti sklenicím vyráběným z levnějších variant skla.

Cena: 410 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Spiegelau
EAN 4003322257745