Pánev na palačinky Daily Chef G2733872 Tefal červená 25 cm

S pánví na palačinky Daily Chef se můžete rozloučit se zdlouhavým čištěním, zaschlým jídlem a těžkým nádobím na vaření, se kterým se těžko manipuluje. Tato nová odolná řada hrnců a pánví od značky Tefal byla navržena tak, aby usnadňovala vaření — a to i při nejintenzivnějším používání.

Nepřilnavý povrch vydrží až dvakrát déle v porovnání se standardním povrchem Tefal Titanium, takže bude vaření i úklid hračkou, aby váš čas v kuchyni byl příjemně strávený. Vychutnejte si lahodné snídaně s pánví na palačinky, která vykouzlí nadýchané, dozlatova opečené palačinky, nebo na ní usmažte pravé francouzské sladké nebo slané palačinky připravené k dokonalosti. Jeho lehká konstrukce umožňuje zvláště praktickou manipulaci, zatímco jeho ergonomická rukojeť zajišťuje optimální úchop.

K dalším funkcím patří některé z nejnovějších inovací značky Tefal, jako je dno Thermo-Fusion™ zajišťující rychlé a rovnoměrné vaření, a technologie Thermo-Signal™, která indikuje ideální teplotu pro dokonalé smažení. S Daily Chef je vaření každodenní radostí!

Cena: 799 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Tefal  (214 produktů)
O výrobci Tefal Tuto značku vám asi nemusíme dlouze představovat. Její nádobí a kuchyňské vybavení je známé kvalitou, dlouhou… pokračovat o Tefal »
EAN 3168430311251