Nepřilnavá pánev Wok O 28 cm s povrchem thermosensitive °SensoRed® Fissler

Úvod Pokoje Kuchyně Pánve

Nepřilnavá pánev Wok °SensoRed® je ideální pro milovníky smažených a opékaných pochoutek, kteří si rádi v kuchyni ušetří čas a námahu. Moderní technologie odvedou část práce v kuchyni za vás a zaručí vám perfektní výsledek. Stačí kvalitní šťavnatý steak, čerstvé rybí filety nebo barevná letní zelenina a můžete se pustit do díla.

Název °SensoRed® poukazuje na indikaci optimální teploty pomocí tepelného senzoru, ale také na atraktivní vzhled pánve s šestým smyslem.

Hluboká pánev Wok kulovitého tvaru je v Asii považována za jednu z nejdůležitějších částí kuchyňského vybavení. Využijete ji nejen pro přípravu autentických asijských pokrmů a delikates, ale také pro jemné a šetrné opékání různých druhů zeleniny, masa, ryb i mořských plodů.

TIP: Nejpopulárnější metodou přípravy pokrmů ve woku je tzv. "stir-fry". Metoda spočívá v rychlém opékání, resp. osmažení ingrediencí při vysokých teplotách za neustálého obracení.

S nepřilnavými pánvemi °SensoRed® německého výrobce Fissler docílíte během smažení a restování těch nejoptimálnější výsledků, a to i v případě zdravého vaření s malým množstvím tuku. Pánve °SensoRed® mají po celém vnitřním povrchu speciální termo-senzitivní nepřilnavý materiál, který indikuje ideální teplotu pro smažení či opékání pokrmů pomocí změny barvy.

Pokud je pánev studená, celý vnitřní povrch má červenou barvu, na kterém jsou jasně patrné tmavší skvrnky. Při zahřátí na optimální provozní teplotu celý vnitřní povrch pánve ztmavne a má jednolitou, vínově červenou barvu. Efekt funguje i obráceně: při postupném snižování teploty na nepřilnavém povrchu opět vystupují skvrnky v tmavší červené barvě.

  • Atraktivní vzhled s vnitřním nepřilnavým povrchem °SensoRed® v červené barvě
  • Elegantní kontrast červeného vnitřního povrchu s antracitovou barvou vnějšku pánve
  • Vítěz prestižního designového ocenění Red Dot Design Award 2017
  • Termo-senzitivní nepřilnavý materiál °SensoRed® indikuje optimální teplotu změnou barvy
  • Studená pánev: jasně znatelné tmavší skvrnky na červeném povrchu
  • Pánev zahřátá na optimální teplotu: jednolitá, tmavě červená barva
  • Zdravé a snadné vaření s dokonalým výsledkem
  • Vynikající tepelná vodivost pro energeticky úsporné vaření díky hliníkovému jádru
  • Zásluhou hliníku je pánev lehká a snadno se s ní manipuluje
  • Vnitřní povrch °SensoRed® je extrémně nepřilnavý a snadno se čistí
  • Ergonomická neklouzavá rukojeť pro pohodlný a bezpečný úchop
  • Rukojeť nepálí a skvěle padne i do drobné dámské ruky
  • Dno CookStar vhodné pro všechny zdroje tepla včetně indukce
  • Lze zavěsit za otvor v rukojeti
  • Není vhodné do myčky nádobí, myjte v ruce
  • Garantovaná kvalita "Made in Germany"

Jedinečný design pánví °SensoRed® právem získal prestižní designové ocenění Red Dot Design Award 2017 (vítěz). Pánev se speciálním termo-senzitivním nepřilnavým povrchem má nejen výborné funkční vlastnosti, ale na první pohled zaujme každého milovníka moderního designu svým atraktivním vzhledem.

Nepřilnavý povrch brání připalování surovin a má dlouhou životnost. Díky hladkému vnitřnímu povrchu je čištění pánve velmi snadné: po jejím vychladnutí postačí otření papírovou utěrkou, případně jemné omytí teplou mýdlovou vodou za pomocí houbičky.

Pánev je vyrobena z hliníku, díky čemuž je lehká a během vaření dokonale rozvádí a rovnoměrně udržuje teplo. Perfektně rovné dno CookStar je vhodné pro všechny zdroje tepla včetně indukce.

Nově vylepšená ergonomická rukojeť s otvorem na zavěšení zůstává chladná po celou dobu vaření a bezpečně padne do ruky. Vnitřní speciální termo-senzitivní povrch je dokonale nepřilnavý a odolný proti poškrábání. Pánev je vhodná pro zdravé a jemné smažení a opékání při nižších teplotách, s malým množstvím tuku. Díky indikaci optimální teploty pro smažení a restování vždy připravíte skvělé a chutné pokrmy.

Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler!

Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany)

Cena: 3 899 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Fissler
Typ produktu WOK pánev
Série Fissler SensoRed®
Rozměr 28 cm
Vlastnosti Vhodné na indukci
EAN 4009209358321
K překladu CZ AUTO
Margin E
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 49,00
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 49,00
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 49,00
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 49,00
Balíkovna depo s dobírkou 49,00