WOK pánev Ultimate G2681972 Tefal 28 cm

Extrémní rozdíly v teplotě, hrubé náčiní, abrazivní čištění zas a znovu... Nádobí na vaření dostane v průběhu života zabrat. A proto značka Tefal použila veškeré své know-how a navrhla pánev wok, která bude mít mimořádně dlouhou životnost: Ultimate.

Díky svému zvláště hlubokému tvaru, který je ideální pro lahodné recepty na bázi restování, je tato pánev wok vybavena mimořádně odolným povrchem Titanium posíleným titanovými částicemi a poskytuje tak nepřilnavou funkci, která vydrží až třikrát déle*. Pánev se může pochlubit nejnovější indukční inovací, Thermo-Fusion™+, která také zajišťuje rychlé a rovnoměrné vedení tepla pro rovnoměrně uvařené pokrmy. To vše je v kombinaci s technologií Thermo-Signal™, která indikuje ideální počínající teplotu pro dokonalé smažení a pokrmy plné chutí. Užijte si hodiny vaření bez obav z poškození nádobí s řadou Ultimate.

*V porovnání se standardem značky Tefal Titanium.

Cena: 949 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Tefal  (214 produktů)
O výrobci Tefal Tuto značku vám asi nemusíme dlouze představovat. Její nádobí a kuchyňské vybavení je známé kvalitou, dlouhou… pokračovat o Tefal »
EAN 3168430310186