Produktové foto DOMO DO42326PC

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

DOMO DO42326PC

Elektrický zavařovací hrnec s plně automatickým provozem s nerez tělem a nerez výpustným kohoutem umístěným mimo displej na straně. Takto vybavený zavařovací hrnec můžete snadno používat nejen na zavařování ovoce, zeleniny a jiných potravin, ale může být použitý například jako várnice na čaj, nebo pro výdej svařeného vína. Balení obsahuje navíc zdarma kleště na vytahování zavařovacích sklenic.Vlastnosti: Plně automatický zavařovací hrnec Provedení: nerez Objem:27 litrů(22 klasických zavařovacích sklenic o objemu 0,75l) Doporučené množství vody: min. 3 l / max. 21,5 l Přehledný LCD displej s modrým podsvícením Plynulé nastavení teploty od 30 °C do 100 °C Přesné a rychlé hlídání teploty díky čidlu uvnitř hrnce Časovač od 1 do 120 minut, nebo lze nastavit nepřetržitý chod Zvukový signál po skončení programu Pevný plastový rošt Plastová poklice Nerezový výpustný kohout pro různá vyžití: zavařovací automat várnice na čaj stáčení svařeného vína Ochrana proti přehřátí a varu na sucho Upozornění na nedostatek vody Vnitřní rozměry: 29 x 35 cm ( výška x průměr)Díky digitálnímu ovládání a přehlednému LCD displeji vždy přesně více kolik zbývá času a jaká je teplota uvnitř hrnce. Máte tak neustále kontrolu nad procesem zavařování, nebo jen prostě počkáte až vás hrnec zvukovým signálem upozorní, že vámi nastavený program dosáhl konce a vy můžete vyjmout zavařené sklenice z hrnce ven.

Cena: 3 189 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Domo  (81 produktů)
O výrobci Domo Domo je značka, která přináší inovace do každé domácnosti. S širokou nabídkou kuchyňských pomocníků, od horkovzdušných… pokračovat o Domo »
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
ČP do Balíkovny DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
ČP do Balíkovny s dobírkou 39 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 39 Kč
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
ČP na Poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu 89 Kč
ČP na Poštu s dobírkou 39 Kč
ČP na poštu s dobírkou 128 Kč
PPL DOPRAVA ZDARMA
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 39 Kč
GLS na dobírku 148 Kč