Produktové foto Berlinger Haus Pánev hluboká s poklicí Granit Diamond, 24 cm

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Berlinger Haus Pánev hluboká s poklicí Granit Diamond, 24 cm

Úvod Pokoje Kuchyně Pánve

Hluboká pánev Granit Diamond Line je velmi praktická díky možnosti používat ji i v troubě. To umožní především pevná konstrukce těla z tlakově litého hliníku a odnímatelná rukojeť. Jedním stisknutím tlačítka lze rukojeť z pánve sundat a tu poté vložit k dopékání nebo rovnou k pečení do trouby. Nasazení a odejmutí rukojeti zvládnete jednoduše jednou rukou. Je to praktické také při skladování nebo údržbě. Plnohodnotná hluboká pánev na jakýkoliv sporák se pouhým zmáčknutím prstu přemění na pekáč vhodný k zapékání nebo přímé pečení v troubě.3vrstvý mramorový povrch, charakteristický svou dokonalou nepřilnavostí je doménou řady Granit Diamond. Připravované pokrmy se nepřipalují a díky tomu se pánev velmi snadno čistí. Zároveň je vhodný pro zdravé vaření za použití minimálního množství tuku nebo oleje. Vnitřní ani vnější vrstva neobsahují žádné škodliviny, výsledné pokrmy tak neztrácí svoje vitamíny.Konstrukce pánve z litého hliníku vyniká vysokou stabilitou, pevností a perfektní tepelnou vodivostí, takže se nejen rychle a rovnoměrně zahřeje po celém povrchu, velmi snadno také teplotu při vaření udržuje. Napomáhá tomu i sendvičové dno, které je indukční a na vnější straně zabroušeno. Poklice z tvrzeného skla a nerezové oceli v kvalitě 18/10 dobře přilne k tělu. Integrovaný otvor přirozeně reguluje množství páry uvnitř nádoby.

Cena: 1 295 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Berlinger Haus  (18 produktů)
O výrobci Berlinger Haus Kvalitní sady nádobí a příborů, které vám budou připadat unikátní. Potěší každou hospodyňku, a přitom budou bavit i… pokračovat o Berlinger Haus »
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
ČP do Balíkovny DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
ČP do Balíkovny s dobírkou 39 Kč
DPD 109 Kč
PPL ParcelShop 65 Kč
DPD na dobírku 148 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 104 Kč
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
ČP na Poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na Poštu s dobírkou 39 Kč
ČP na poštu s dobírkou 39 Kč
PPL 109 Kč
Zásilkovna 65 Kč
PPL na dobírku 148 Kč
Zásilkovna na dobírku 104 Kč
Zásilkovna na adresu 99 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 138 Kč