Lahev pro kontrolu pitného režimu malá tmavě růžová Dot Joseph Joseph - Joseph Joseph s počítadlem Dot 400ml

Výzva pro designéry Joseph Joseph: dodržení pitného režimu

Řešení: lahev pro kontrolu pitného režimu Dot™

Koučem vašeho pitného režimu se může stát lahev Dot™ s počítadlem. Pro zdravý životní styl je podstatný dostatečný přísun tekutin, a právě proto designéři přicházejí s lahví, která bude trackovat váš pitný režim. Při každém dalším plnění a utažení víčka přibude jeden puntík – na konci dne tak budete mít dokonalý přehled o tom, kolik jste toho vypili.

  • Chytrá lahev s počítadlem
  • Kompaktní velikost do kabelky i pro děti
  • Vhodná pro sport, kancelář, domov i tělocvičnu
  • Pomoc s pitným režimem a podpoření zdravého životního stylu
  • Dostatek vypité vody zvyšuje množství energie a zlepšuje koncentraci
  • Vyrobena z Tritanu™ kopolyster bez bisfenolů a bez vlivu na hormonální rovnováhu
  • Materiál používaný i v medicínském průmyslu
  • Vyrobeno v EASTMAN USA
  • Lahev vhodná do myčky/víčko pouze ruční mytí

Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu.Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum.

Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace.

Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá.Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl.

Cena: 299 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Joseph Joseph  (278 produktů)
O výrobci Joseph Joseph I odpadkové koše a úložné boxy mohou být stylové. Nevěříte? Podívejte se na širokou nabídku značky Joseph Joseph. Díky… pokračovat o Joseph Joseph »
Typ produktu Lahev na pití
Kategorie P Lahve na pití
Barva Růžová
Objem (l) 0,4
EAN 5028420810523
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 69,00
Zásilkovna na dobírku 118,00
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00