Bamix nádoba 600 ml černá

Bamix nádoba 600 ml

Víceúčelová nádoba s víčkem, objem 0,6 l. Tato nádoba je vyrobená z polykarbonátu, který je vysoce odolný vůči poškození, ale také odolává i vyšším teplotám. Tato nádoba se perfektně hodí při přípravě sněhu z vaječných bílků, šlehačky, džemů nebo zmrzliny.

Je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu - polymeru TRITAN, takže je odolná nárazu i poškrábání, odolá teplotám nad 100ºC, může být používána v mikrovlnné troubě a umývána v myčce nádobí. A samozřejmě splňuje i ta nejpřísnější kritéria pro styk s potravinami.

  • je vyrobena z polymeru TRITAN (látky, která je odolná vůči nárazům, poškrábání a teplotám až do 150°C)
  • můžete ji používat v mikrovlnné troubě, mrazničce a umývat v myčce na nádobí
  • objem 600 ml: výška 15 cm, průměr 7,5 cm
  • 2 roky záruka

Bamix_banner_CZ


Proč zvolit Bamix?

Všechny součásti ponorných mixérů Bamix, které přijdou do kontaktu s potravinami, nepřejímají chuť ani pach použitých surovin a jsou vyrobeny z nekorodujících materiálů. Motor, který spotřebuje méně než 200 wattů a i přesto je vysoce výkonný šetří nejen energii ale i čas. Tyčové mixéry Bamix mají minimální prostorové nároky, takže je budete mít vždy při ruce! Tichý, výkonný a nevibrující motor je ručně skládán a prochází několika kontrolami, proto na něj náš e-shop popasta poskytuje záruku neuvěřitelných 10 let! Otevřená hlava mixéru zaručuje nejen optimální cirkulaci surovin, ale také snadné čištění.

Ponorné mixéry od Švýcarské firmy Bamix představují kvalitu, trvanlivost, nadčasovost a eleganci. Už od roku 1954, kdy byl vyroben první tyčový nebo pokud chcete, ponorný mixér, se kladl důraz na několik důležitých vlastností mixéru. Kvalita, kompaktnost a trvanlivost zastřešená švýcarským standardem ručního zpracování a kontrolou jednotlivého kusu.

Cena: 179 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Typ produktu Příslušenství k mixérům
Barva Černá
Objem 0,6 l
Kategorie P Příslušenství k mixérům
EAN 7610497607885
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 69,00
Zásilkovna na dobírku 118,00
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00