Nepřilnavá pánev na smažení s regulací teploty O 28 cm Eva Solo

Úvod Pokoje Kuchyně Pánve

Nepřilnavá pánev na smažení s regulací teploty O 28 cm Eva Solo - Eva Solo Pánev s kontrolou teploty 28 cm je nerezová pánev navržená v minimalistickém skandinávském stylu. Je vybavena nepřilnavým povrchem Slip-Let® a technologií regulace teploty na indukčních varných deskách. Pánev se nerozpálí na víc než 230 °C, což zabraňuje přehřátí během smažení. Lze ji použít i na ostatních varných deskách jako klasickou pánev s nepřilnavým povrchem. Je vyrobena z leštěné nerezové oceli 18/10 a má praktickou nepálivou rukojeť. Je vhodná i na ostatní zdroje tepla a lze ji snadno čistit v myčce nádobí.

Cena: 2 821 Kč

   Koupit na Kulina.cz

  • Rozměry: O 28 cm
  • Vlastnosti: regulace teploty na indukčních varných deskách, nepřilnavý povrch Slip-Let®, zdravé vaření s minimálním množstvím tuku, odolný materiál s nízkou hmotností, praktická nepálivá rukojeť, vhodné i na ostatní zdroje tepla, snadné čištění, lze mýt v myčce nádobí
  • Výrobce: Eva Solo
Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Eva Solo  (132 produktů)
O výrobci Eva Solo Severský minimalismus v kuchyni, celém bytě i na cestách, to je značka Eva Solo. Specializuje se na kuchyňské náčiní a… pokračovat o Eva Solo »
EAN 5706631075336
Typ produktu Univerzální pánev
Rozměr 28 cm
K překladu CZ AUTO
Margin E
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 49,00
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 49,00
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 49,00
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 49,00
PPL ParcelShop s dobírkou 49,00