Závěsná solární lampa SunLight Eva Solo

Závěsná solární lampa SunLight byla navržena s důrazem na funkčnost a dokonalý vzdušný design. Kdo by neměl rád teplé letní večery strávené venku, na balkoně či zahradě? Elegantní závěsná lampa SunLight dokáže tyto večery ještě více zpříjemnit a dodat jim tu správnou atmosféru v podobě tlumeného teplého světla.

Solární lampy nejsou na českém trhu žádnou novinkou, nicméně ty od dánské společnosti Eva Solo rozsvítí vaši zahradu nejen svým světlem, ale také elegantními tvary. Lampu můžete rozsvítit ručně, ale k dispozici je i funkce inteligentního zapnutí, která lampu aktivuje s přicházejícím soumrakem. Dokonalý minimalistický design se podařilo uchovat díky unikátnímu integrovanému řešení solárních panelů skrytých uvnitř lampy. Toto inovativní řešení zbavilo solární svítidlo rušivých prvků. Dokonale tvarovanou lampu z mléčného bílého skla skvěle doplňuje hliníkový závěsný systém, kterým lze svítidlo jednoduše připevnit na strom či balkon, ideálně nad jídelní stůl nebo jen jako designový doplněk vašeho exteriéru, který přitáhne pozornost všech vašich návštěv.

Po dni stráveném na slunci bude lampa svítit 10 až 20 hodin. Tato doba závisí na počasí v období, kdy byla nabíjena. Lampa SunLight poskytuje energeticky šetrné osvětlení ve stylovém až luxusním designu. Najdete ji také v provedení stolní lampy nebo lampy k zapíchnutí do země. Je vhodná pro celoroční použití.

Solární závěsná lampa SunLight ve stručnosti:

  • Solární energeticky šetrné osvětlení
  • Svítidlo dodá atmosféru vaší zahradě i balkonu
  • Inovativní design se skrytými solárními panely
  • Bez kabelů, luxusní vzhled
  • S vypínačem on/off s funkcí automatického nastavení
  • Vyrobena z pískovaného skla a eloxovaného hliníku
  • Závěsný hliníkový systém – kabel o délce 2,1 m
  • Pro celoroční použití, sklo je mrazuvzdorné
  • Dodávána s LED žárovkou třídy A
  • Lithiová baterie umožní až 1000x nabití

Náš tip: vytvořte si kompozici více solárních svítidel a osvětlete vaši zahradu tlumeným světlem. Noční zahrada bude pro vás novým zážitkem. Bylo by škoda, kdyby pohled z okna končil tmou.

Cena: 2 339 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Eva Solo  (132 produktů)
O výrobci Eva Solo Severský minimalismus v kuchyni, celém bytě i na cestách, to je značka Eva Solo. Specializuje se na kuchyňské náčiní a… pokračovat o Eva Solo »
Typ produktu Zahradní světlo
Kategorie P Zahradní svítidla
Série Eva Solo SunLight
K překladu CZ AUTO
EAN 5706631070317
Margin E
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
PPL ParcelShop 89,00
Zásilkovna 89,00
PPL ParcelShop s dobírkou 138,00
Zásilkovna na dobírku 138,00
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00