Zásobník s pepřem Mélange Poissons ZANZIBAR Peugeot - Peugeot Zanzibar Směs pepřů na ryby Mélange Poissons 14 g

Směs na ryby

Původ a historie

Vytvořit směs koření není snadný proces. Obtížnost spočívá ve vyvážení aromatické jemnosti a síly, aby posunuly pokrm na novou úroveň. Směs na ryby se vyznačuje výraznou vůní a střední pálivostí, což dokonale podtrhuje jemnou chuť rybího masa, škeblí a mořských plodů. Směs obsahuje bílý pepř, který dodává sílu a eleganci , divoký bílý pepř s nádechem aromatických bylin, koriandr s chutí citrusového ovoce, fenykl s ovocnou a výraznou chutí, a růžový pepř s květinovým aroma.

Tipy a použití

Nejlépe se hodí na ryby, ale také na mořské plody a škeble. Je vynikající k obalovaným mořským plodům, biskvitům, paštikám z mořských plodů a carpacciu ze syrových ryb, tatarským biftekům a ceviche. Dokonalá je kombinace s mořským ďasem v tomatové omáčce nebo s pečenou pražmou. Kromě toho je ideální pro rozvinutí jemné chuti ústřic.

O chuti


Tato směs se vyznačuje čerstvým, zeleninovým nádechem s náznaky ovoce a květin. Dominují fenyklová semínka s anýzovou chutí.

Mletí pepře

Mletí primárně slouží k uvolnění plné chuti pepře. Aromatické molekuly jsou v jádru pepřového zrnka a pálivé zejména na vnější straně. Proto pro větší pálivost použijte jemné mletí a pro maximální chuť zvolte hrubší, kterým skvěle uvolníte esence zrnka. Pepř je nutné pomlít až na poslední chvíli! Silné okamžiky jsou prchavé … Pokud si chcete vychutnat pepř co nejlépe, nevařte ho společně s pokrmem po dlouhou dobu, ztratil by tak svou sílu.

Cena: 209 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Peugeot
O výrobci Peugeot Peugeot je synonymem pro eleganci a inovaci v kuchyňských doplňcích. S více než 30letou tradicí vyrábí ikonické mlýnky… pokračovat o Peugeot »
Typ produktu Mlýnek
Kategorie P Mlýnky
Série Peugeot ZANZIBAR
EAN 4006950032593
K překladu CZ AUTO
Margin E
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 89,00
PPL ParcelShop 89,00
Zásilkovna na dobírku 138,00
PPL ParcelShop s dobírkou 138,00
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00