Zásobník s červeným pepřem Kampot Cambodia ZANZIBAR Peugeot - Peugeot Zanzibar Černý pepř Kampot 20 g

Červený pepř Kampot z Kambodži

Původ a historie

Červený pepř se v Kampotu nepěstoval do doby, než se objevil Gérard Vives. Se stejným zájmem o kvalitu a respektování přírody, které ho vedly k oživení regionální výroby černého pepře, zavedl Farmlink, výzvu k vytvoření přísně přírodního procesu, který umožní zralému pepři uchovat si krásnou červenou barvu i po sušení. V průběhu času pěstitelé vynalezli postup, který se rozšířil v celém regionu, k potěšení každého gurmána.

Tipy a použití v gastronomii


Je výborný k ochucení kuřat, drůbeže, bílého masa, vepřového kolena, jehněčího masa, teplých salátů a ančoviček. Lze ho také použít jako alternativu černého pepře zejména k červeným masům nebo tučným rybám.

O chuti

Červeno-hnědý pepř je velmi silný a pálivý. Tento okouzlující a elegantní pepř má nádech pečeného chleba a těstovin, citrusového ovoce, koření a ananasu.

Mletí pepře

Mletí primárně slouží k uvolnění plné chuti pepře. Aromatické molekuly jsou v jádru pepřového zrnka a pálivé zejména na vnější straně. Proto pro větší pálivost použijte jemné mletí a pro maximální chuť zvolte hrubší, kterým skvěle uvolníte esence zrnka. Pepř je nutné pomlít až na poslední chvíli! Silné okamžiky jsou prchavé … Pokud si chcete vychutnat pepř co nejlépe, nevařte ho společně s pokrmem po dlouhou dobu, ztratil by tak svou sílu.

Cena: 209 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Peugeot
O výrobci Peugeot Peugeot je synonymem pro eleganci a inovaci v kuchyňských doplňcích. S více než 30letou tradicí vyrábí ikonické mlýnky… pokračovat o Peugeot »
Typ produktu Mlýnek
Kategorie P Mlýnky
Série Peugeot ZANZIBAR
EAN 4006950032586
Barva Červená
K překladu CZ AUTO
Margin E
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 89,00
Zásilkovna na dobírku 138,00
PPL ParcelShop 89,00
Balíkovna depo 69,00
PPL ParcelShop s dobírkou 138,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00