Sada na mytí nádobí black BUCKET ZONE

Úvod Pokoje Kuchyně Pomocníci do kuchyně

Sada na mytí nádobí BUCKET je jednoduchá na manipulaci, především díky praktickému madlu ve tvaru písmene "T". Nádobí lze při odkapávání o madlo opřít. Součástí sady je kartáč na nádobí STAND, který lze postavit vedle umyvadla a je tak vždy připravený k použití. Zároveň má vyměnitelný kartáč a můžete tak použít extra jemnou, jemnou nebo tvrdší variantu štětin. Dále obsahuje silikonový dávkovač na mýdlo SPLASH, díky kterému lehkým zmáčknutím aplikujete potřebné množství čistícího prostředku a vysoce savou utěrku. Kyblík lze použít i na další, dětské, malířské, nebo třeba grilovací, potřeby.

  • Moderní minimalistický dánský design VE2
  • Sada na mytí nádobí s praktickým "T" madlem
  • Kyblík na nádobí, dávkovač na mýdlo, kartáč a utěrka
  • Vhodné do myčky
  • Kvalitní snadno omyvatelný ABS plast
  • Praktický designový pomocník do kuchyně

Série BUCKET je v souladu s novodobým a dlouhotrvajícím designovým směrem. Je vyrobena pro vaši vysokou spokojenost s její funkčností, jednoduchostí, kvalitou a jedinečnými materiály. Minimalistický design VE2 má kořeny v tradicích, na které je dánská společnost právem hrdá. Pod tímto unikátním designem jsou podepsáni Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt a Morten Lauritzen. Celá série je vzdušná, jednoduchá, ale překvapí svou dokonalostí. Moderní materiál v kombinaci s praktičností je přesně to, co potřebuje každá kuchyň.

Dánská společnost ZONE se vrací na trh a je v mnohem lepší formě než kdy jindy. Její „DNA“ prošla za posledních 12 měsíců naprostou revitalizací. Designově do detailu promyšlené produkty jdou ruku v ruce s životním stylem a potřebami dnešního spotřebitele. Produkty, pod kterými jsou podepsáni mladí nadaní designéři, již získaly řadu ocenění v domácím i mezinárodním prostředí, jako například nejinovativnější produkt na mezinárodním veletrhu Maison & Objet v Paříži, Formland News Audience Award na veletrhu Designland a v neposlední řadě prestižní ocenění Red Dot Award – největší designová soutěž na světě. Společnost ZONE nemá strach z inovací a je oprávněně velmi ambiciózní. Všechny produkty mají nadčasový vzhled a svými materiály, barvou i vzhledem se zařadily ke světové špičce. Produkty jsou nejen designově dotažené k dokonalosti, jsou také praktické, plně funkční, jednoduché a vaše domácnost se tak stane vzdušnějším a modernějším prostorem k bydlení.

Cena: 799 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Typ produktu Mytí nádobí
Kategorie P Mytí nádobí
Série ZONE BUCKET
EAN 5708760635375
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 69,00
Zásilkovna na dobírku 118,00
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00