Dětský jídelní set 6dílný "Auta 2" ©Disney WMF

Dětský příbor s porcelánovým talířem a miskou – 6dílný set "Auta 2" ©Disney od německého výrobce WMF s motivy ze stejnojmenného dětského filmu. Animovaná autíčka s lidskými hlasy a příběhy dodávají tomuto dětskému setu osobitý charakter. Autíčko McQueen a jeho přátelé zaujmou během jídla každého malého rošťáka a budoucího motoristu. Nechejte svého závodníka jíst samostatně, ve společnosti veselých autíček chutná každé jídlo mnohem lépe!

Postavy různých autíček zdobí jak příbory, tak misku a talíř. Malý závodník má jasný cíl – nenechat v misce a na talíři ani poslední drobeček jídla.

  • Sada 6 kusů pro děti od 3 let věku
  • Z leštěné, vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Cromargan®
  • Tvarově stabilní, hygienické, odolné vůči kyselinám
  • Barevné motivy na příborech jsou odolné vůči poškrábání
  • 100% zdravotně nezávadné, stálobarevné
  • Lze mýt v myčce
  • Krásný dárek

S dětskými příbory od německé společnosti WMF, která má s výrobou dětských příborů již více než 125 let zkušeností, bude samostatné stolování pro vaše děti zábavnou a oblíbenou činností. Nechte je s radostí učit se a rozvíjet motoriku jejich malých ruček a prstíků, zatímco budou u snídaně, svačiny nebo večeře prožívat pohádkové a filmové příběhy. Dětské sety příborů vykouzlí úsměv nejen na tváři vašich dětí, ale tito veselí společníci zpříjemní společně strávené chvíle u jídla i vám.

Jednotlivé kusy dětských příborů, tedy lžíce, nože, vidličky a lžičky, jsou ergonomicky tvarované, mají široké rukojeti pro bezpečný úchop drobnou ručkou a oblé hrany zabraňující poranění. Jejich tvar je speciálně uzpůsoben nejen velikosti a motorice dětských rukou, ale také krásně padne do drobných dětských úst.

Sady dětských příborů WMF jsou dostupné v nepřeberném množství dekorů a motivů, přičemž barevné dekory jsou naprosto zdravotně nezávadné, odolné vůči poškrábání a stálobarevné.

Dětské příbory WMF z ušlechtilé nerezové oceli můžete bez obav mýt v myčce na nádobí.

Příbory WMF jsou vyrobeny z kvalitní ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která obsahuje 18 % chromu, 10 % niklu a 72 % oceli. Díky chromu se materiál stává nerezový, nikl mu pak dodává odolnost proti kyselinám a zároveň mu propůjčuje lesklost. WMF příbory z Cromarganu® jsou tvarově stabilní, chuťově neutrální a odolné proti potravinovým kyselinám. Jsou hygienické, snadno se udržují a samozřejmě jsou vhodné do myčky nádobí.

Cena: 1 599 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce WMF  (108 produktů)
O výrobci WMF Produkty od značky WMF si najdou místo v každé kuchyni. Nejen proto, že mají ikonický design, ale také vám usnadní… pokračovat o WMF »
Typ produktu Dětské nádobí
Kategorie P Dětské nádobí
Série WMF ©Disney
EAN 4000530692726
Počet kusů 6 ks
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 69,00
Zásilkovna na dobírku 118,00
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00