Sous Vide Steba SV 100 Professional

Sous Vide zařízení od výrobce Steba je v hodné pro přípravu pokrmů metodou Sous-Vide, což je dlouhé pomalé vaření při konstantní nízké teplotě. Přístroj udrží konstantní teplotu v jakékoliv nádobě o hloubce 15 cm a více, která je teplotně odolná. Má nerezové tělo, což vám zajistí jeho dlouhou životnost. Dokáže 30 litrů vody ohřát na teplotu 56 °C s přesností na 0,1 °C přibližně za 45 min.Výhodou je jeho mobilní použití a podsvícený LCD displej, který vás informuje o zvolené i aktuální teplotě a je navíc vybaven časovačem. Sous Vide zachová v pokrmu maximum vitamínů a zajistí maximální šťavnatost a křehkost připravovaného jídla.

SPECIFIKACE

Rozměry vnější (vxšxh): 32 x 14,5 x 13 cm

Hmotnost: 2 kg

Příkon: 1500 W

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Metoda vaření Sousvide umožňuje pomalé vaření za konstantní nízké teploty. Díky tomu bude váš pokrm měkký, šťavnatý a zachová se v něm maximum chutí a vůní.

Jedná se o zdravé vaření bez zbytečného tuku.

Toto cirkulační zařízení urdžuje teplotu v jakékoliv nádobě, která je teplotně odolná o hloubce 15 cm a více. Nemusíte tedy pořizovat Sous Vide hrnec.

Přístroj ohřeje 30 l vody na teplotu 56 °C s přesností na 0,1 °C přibližně za 45 min.

Cirkulace vody 7,5 l /min, mobilní použití. Možnost přípravy až 120 porcí na jednou.

Podsvícený LCD displej pro zvolenou teplotu, aktuální teplotu, časovač.

Nerezové tělo přístroje vám zajistí dlouhou životnost.

Možnost použití s vakuovými sáčky jiných výrobců.

minus

Vyšší pořizovací cena

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: NE

Vhodné do trouby: NE

Vhodné do myčky: NE

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

season seal simmer


Ochutit

Zavakuovat Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

Cena: 7 029 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Steba  (9 produktů)
Typ produktu Vakuování a Sousvide
Kategorie P Vakuování a Sousvide
EAN 4011833301888
K překladu CZ AUTO
Margin B
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 49,00
DPD DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 49,00
PPL ParcelShop s dobírkou 49,00
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 49,00
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 49,00