Tlakový hrnec 6 l vitavit® design edition Fissler

Úvod Kuchyně Vaření a pečení Hrnce

Tlakové hrnce a pánve vždy naplňujte maximálně do 2/3 celkového objemu. V nádobě je nutné nechat dostatek prostoru pro vytvořenou páru, ve které se potraviny vaří.

Vitavit® design edition, to je nejvyšší liga tlakových hrnců pro moderní kuchyni. "Fast food" získává nový rozměr – rychle a zdravě uvařit v pohodlí domova, se stane novou výzvou s tlakovými hrnci Fissler. Pokud se potýkáte s každodenním dilema, kdy se chcete zdravě a chutně najíst a zároveň trávit čas příjemnějším způsobem než pobytem v kuchyni, je pro vás vaření v tlakovém hrnci ideální volbou. Moderní technologie, dokonalá bezpečnost a praktičnost nadchnou každého. Zachování vitamínů zase ocení příznivci zdravého životního stylu a rodiny s dětmi. Výrazná chuť pokrmů, úspora energie a času – vaření, které nepotřebuje další argumenty!

  • S děrovanou vložkou
  • Ušlechtilá 18/10 nerezová ocel, tvrzené sklo
  • Vhodný pro energeticky úsporné vaření, smažení, dušení, rozmrazování i zavařování
  • Nastavitelný jemný stupeň a rychlý stupeň a vaření v páře
  • Zkrátí dobu vaření až o 70 %
  • Krátká doba vaření sníží spotřebu energie až o 50 % – investice do nádobí, která se vám vrátí
  • Vaření bez přístupu kyslíku, rozdíl uvidíte i ucítíte – výrazná původní barva i přirozená chuť surovin
  • Uchování vitamínů např. vitamín C / 100g při běžném vaření se uchová 34 % v tlakovém hrnci 65 %
  • Vaření v páře pro obzvláště pro choulostivé potraviny – bez použití tlaku
  • Kombinuje osvědčenou technologii a moderní design
  • Pomůcka ke snadnému nasazení poklice ve správné poloze
  • Multifunkční ventil – 3-stupňový ventil s nastavitelným varem v páře a odtlakováním
  • Hrnec se sám bezpečně odtlakuje
  • Inovativní systém barevné signalizace
  • Držadlo poklice lze pro snadné čištění demontovat (bez součástek lze umývat v myčce)
  • Maximální bezpečnost: vizuální i akustická indikace uzavření (vizuální i akustické, dva krátké boční úchyty, boční obslužné tlačítko, zakřivený úchyt s ocelovou vložkou
  • Univerzální dno Cookstar pro vaření na všech zdrojích včetně indukce
  • Laserovaná vnitřní odměrka – v litrech + maximální možné naplnění u rozpínavých (luštěniny) a nerozpínavých surovin
  • Vhodné do myčky
  • Kónicky tvar pro stohování nádob
  • Hrnec vysokého bezpečnostního standardu CE
  • Prodloužená záruka 3 roky

Tlakový hrnec nejvyšší řady vitavit® design edition je BMW mezi nádobím. Nové funkce, luxusní vzhled, maximální bezpečnost, precizní provedení a dokonalá praktičnost je vše, čímž se může hrnec pochlubit. Výjimečný kus nádobí, který by neměl chybět v žádné kuchyni je vyroben z odolné ušlechtilé oceli 18/10.

Pokud jste se v minulosti potýkali s problémy při nasazování poklice, potěší vás pomůcka, která vás snadno naviguje přesně do místa, kam je víko nutno polohovat.

V hrnci je možno na varné korunce zvolit ze dvou stupňů vaření: jemné pozvolné vaření a rychlé a intenzivní. Můžete si však zvolit i funkci napařování a za pomoci trojnožky a děrované vložky ohřát již hotové jídlo, rozmrazit suroviny nebo připravit křupavou barevnou zeleninu či křehkou šťavnatou rybu, tentokrát jen za pomoci páry a bez tlaku. Na ovladači naleznete i symbol odtlakování, režim, který spustí automatické a bezpečné odtlakování.

Systém barevné signalizace varného ventilu poskytuje absolutní kontrolu nad celým procesem vaření. Semaforové signály žlutá, zelená a červená vás přehledně upozorní na dosažení teploty varu, nutnosti regulace teploty či přívodu energie.

Na úchytu poklice naleznete indikátor uzavření, který signalizuje vizuálně i akusticky, že je hrnec bezpečně uzavřen. Úchyt moderního tvaru umožňuje bezpečnou manipulaci.

Perfektně rovné dno CookStar je vhodné pro použití na všech zdrojích tepla, včetně indukce. Teplo je díky hliníkovému zapouzdřenému jádru distribuováno rovnoměrně a vaření je energeticky i časově úsporné. Vnitřní povrch hrnce je dokonale hladký a snadno se čistí. S integrovanou odměrkou máte přehled o tom, kolik porcí tentokrát uvaříte. Spojení dna a stěn je u nádobí Fissler vždy plné, bez dutých prostor. Přechod mezi dnem a stěnami je zaoblený – oceníte jej především při promíchávání hustého obsahu, kdy je nutno vařečkou plynule kopírovat celý obvod hrnce.

Nejvyšší model vitavit® design edition patří nejen do moderní domácnosti, ale potěší i starší generace, právě pro praktickou a snadnou manipulaci. Vydatný guláš za 15 minut a vařené brambory za 6 minut, to jsou příklady časů příprav v tlakovém hrnci. Pochutnat si na teplém, chutném a zdravém jídle i při časové vytíženosti je možné!

Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler!

Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany)

Cena: 8 199 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Fissler
Typ produktu Tlakový hrnec
Kategorie P Tlakové hrnce
Série Fissler vitavit® design edition
Materiál Nerezová ocel
Objem (l) 6,0 - 6,5
Sady Ne
Vlastnosti Vhodné na indukci
EAN 4009209348674
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 49,00
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 49,00
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 49,00
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 49,00