Odkládač na vařečky s opěrkou modrý Blue Flame Emile Henry - Emile Henry Odkládač na vařečky s opěrkou modrý Blue Flame

Odkládač na vařečky se osvědčí především v kuchyni při vaření, praktický je i na odkládání lžíce nebo servírovacího příboru přímo u prostřeného stolu. Středová opěrka zajistí stabilitu vařečce, zároveň ji využijete na otírání přebytečné omáčky z naběračky před dalším použitím.

Nádobí Emile Henry je díky technologii High Resistance® odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Toto nádobí není určeno k používání na přímých zdrojích žáru, jako jsou plynové nebo elektrické plotýnky. Všechno nádobí od Emile Henry je možné mýt v myčce. Odolá teplotám do 250 °C.

Věděli jste, že...?

Emile Henry je tradiční francouzská značka a od roku 1850 zásobuje domácnosti kvalitní burgundskou keramikou. Všechny produkty jsou z větší části vyráběny ručně, každý kus je tak originál. Na spodní straně vyražené označení např. JN3 není číslo Vašeho džbánku nebo formy, ale podpis řemeslníka a zároveň prchavá vzpomínka na okamžik, kdy výrobek vznikl ve francouzském Marcigny.

Cena: 569 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Emile Henry  (20 produktů)
O výrobci Emile Henry Emile Henry je uznávaný výrobce kvalitní keramiky pro kuchyni a stolování, který se může pochlubit bohatou tradicí a… pokračovat o Emile Henry »
Typ produktu Kuchyňské náčiní
Kategorie P Kuchyňské náčiní
Materiál Keramika
Série Emile Henry Blue Flame
EAN 3289319702622
Barva Modrá
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 69,00
Zásilkovna na dobírku 118,00
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00