Fissler Střední cedník Q!

Kuchyňské náčiní Fissler Q! je do posledního detailu vymazlený designový počin. Krásné tvary, nerez v saténovém vzhledu, červený a černý silikon a maximální funkčnost s ohledem na moderní vaření. Zvyšte své kuchařské (I)Q! Nejnovější pomocníky Fissler si zamilujete "na první zamíchání".

Řada kuchyňského náčiní Q! je tvořena přesně tak, aby splnila ty nejvyšší nároky zákazníků. Moderní technologie a vysoká úroveň života se stala námětem k vytvoření moderní nadčasové série. Kuželovitá rukojeť z ručně broušené nerezové oceli pohodlně padne do ruky. Otvor k zavěšní je umístěn na vnitřní straně rukojeti – i na liště si náčiní udrží minimalistický vzhled. Neobvyklý chladný odstín nerezu dodá vaší kuchyni hi-tech styl.

  • Ručně broušená nerezová ocel
  • Lze zavěsit
  • Snadná údržba
  • Lze umývat v myčce

Cedník s rukojetí lze dobře zavěsit na misku či hrnec. Jeho využití je čistě ve vaší režii, můžete slévat vývar, zahustit omáčku nebo omýt vaše oblíbené ovoce.

Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler!

Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany)

Cena: 1 089 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Fissler
EAN 4009209344799