Farchioni Extra panenský olivový olej Farchioni 3 l

Extra panenský filtrovaný olivový olej je vyráběn za studena, díky čemuž si uchovává více pozitivních účinků na zdraví, má jemnější chuť a vyšší tepelnou stabilitu, a je tak vhodný do studené i teplé kuchyně. Obsahuje vysoký podíl vitamínů, minerálů a antioxidantů. Olej by neměl přesáhnout teplotu 210°C, jinak ztrácí na hodnotě.

Olivový olej pomáhá snižovat hladinu cholesterolu, podporuje funkci žlučníku a vstřebávání vápníku, obsahuje vitamíny A, D, E, K (vitamíny rozpustné v tucích), má detoxikační účinky, podporuje metabolismus. Extra panenský olivový olej má příznivé účinky i v kosmetice. Regeneruje a vyživuje vlasy a pleť. Vlasy po něm zůstanou lesklé, hebké a pružné. Olivový olej zpomaluje stárnutí pleti a příznivě působí na vrásky.


POPIS

Extra panenský olivový olej filtrovaný je lisovaný za studena a dovážíme ho pro vás přímo z Itálie. Extra panenský olivový olej Farchioni lze použít na přípravu zeleniny, sýrů a také ke grilovanému masu.

SPECIFIKACE

Složení: extra panenský olivový olej, filtrovaný, výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv, a to pouze mechanickými prostředky.

Objem balení: 3 l

Ztuhnutí olivových olejů nemá vliv na kvalitu výrobků.

Kyselost oleje: < 0,45%

NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY

(Údaje pro 15 ml)

Kalorie: 130 kJ / 31 kcal

Tuky: 14 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2 g, nenasycené mastné kyseliny: 0 g, polynasycené mastné kyseliny: 1,5 g, mononasycené mastné kyseliny: 10,5 g

Cholesterol: 0 mg

Sodík: 0 mg

Sacharidy: 0 g

Bílkoviny: 0 g

PRAKTICKÉ RADY

Skladujte na chladném a tmavém místě, chraňte před světlem a teplem. Uzavírejte po použití.

Upozornění: Olej hoří, pokud dojde k přehřátí. Pokud se z oleje kouří, ztlumte vařič na nižší teplotu.

Cena: 749 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Farchioni
EAN 8007153001092