Produktové foto Compactor Edge RAN9654

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Compactor Edge RAN9654

Úvod Pokoje Koupelna Vybavení do koupelny

Tento praktický dávkovač tekutého mýdla Edge značky Compactor se jednoduše připevní na stěnu, a to bez vrtání! K přichycení na stěnu nepotřebujete žádné nářadí. Zapomeňte na běžná mýdla, ty vám vyklouznou z ruky a zanechávají stopy! Tradiční láhve zase zabírají hodně místa a všude překážíDávkovač je na ruční ovládání, takže si sami volíte množství mýdla, které potřebujete. Do nádobky se vejde 500 ml vašeho oblíbeného mýdla nebo šampónu a jejich doplňování je velmi snadné. Tento dávkovač je velmi praktický a dodá vaší koupelně nebo kuchyni nádech elegance. Je vyroben z odolného plastu, k jeho přichycení na stěnu nepotřebujete žádné nářadí, jednoduše použijete voděodolnou lepicí pásku a silikonové lepidlo (součást balení). V budoucnu se tak dávkovač může jednoduše přemístit, pokud si budete přát. Nebo je možno sadu ke zdi přišroubovat napevno (vruty/šrouby a hmoždinky nejsou součástí balení). Pro úplné pohodlí jsou po stranách tohoto dávkovače háčky, takže mycí houba a žiletka budou vždy po ruce.Součástí balení jsou malé nalepovací ikonky pro snadné označení, v dávkovači můžete mít jakýkoliv tekutý mycí prostředek: mýdlo na ruce, sprchový gel nebo šampón nebo třeba vlasový kondicionér.

Cena: 990 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Compactor  (335 produktů)
O výrobci Compactor Díky francouzské značce Compactor si doma uděláte pořádek stylově. Její úložné boxy, koše nebo organizéry už od roku… pokračovat o Compactor »
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Balíkovna depo 65 Kč
ČP do Balíkovny 65 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 104 Kč
ČP do Balíkovny s dobírkou 104 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 148 Kč
Česká Pošta 99 Kč
ČP na dobírku 138 Kč
ČP na Poštu 85 Kč
ČP na poštu 85 Kč
ČP na Poštu s dobírkou 124 Kč
ČP na poštu s dobírkou 124 Kč
PPL 109 Kč
Zásilkovna 65 Kč
PPL na dobírku 148 Kč
Zásilkovna na dobírku 104 Kč