Produktové foto Bílý příborník z dubového dřeva se zásuvkami Gazzda Fina

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Bílý příborník z dubového dřeva se zásuvkami Gazzda Fina

Úvod Nábytek Komody a skříně

Potřebujete efektivně zorganizovat kuchyňské náčiní, nebo třeba svou sbírku desek či knižních sérií? Svěřte se do rukou multifunkčnímu příborníku od značky Gazzda, který navíc přidá kvalitní přírodní materiál. Tento pomocník je zhotoven z pravého dubového dřeva, které díky jedinečné odolnostivydrží ve vaší domácnosti několik dekád. Designér Mustafa Cohadzic vdechl tomuto kousku čistý a nadčasový vzhled, který jde ruku v ruce s praktickým využitím. Úložný prostor je kromě polic ukryt i v nenápadných zásuvkách, které fungují na pohodlném principu "push to open". Stačí na desku zásuvky lehce zatlačit a voilà – je otevřeno. Aby dubové dřevo vydrželo co nejdéle jako nové, potřebuje vhodnou péči. Ideálním pomocníkem je sada pro péči o dubový nábytek Gazzda. Potom nic nebrání tomu, aby nábytek s grácií vydržel i neúprosné působení zubu času.

Cena: 47 590 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 11. 6. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Gazzda  (186 produktů)
O výrobci Gazzda Značka, která bude za nedlouho slavit deset let na trhu, vznikla v Sarajevu s cílem nechat světoznámé umělce ukázat, co… pokračovat o Gazzda »

Vybrané produkty

Bonami Kuchyn Kuchyně Nábytek Příbor Příborník Prostor Rošt Zásuvka Zásuvky