Zwilling Nerezová pánev Prime 28 cm

Úvod Pokoje Kuchyně Pánve

CZ_elektrika CZ_plyn CZ_sklo CZ_indukce CZ_domycky CZ_dotrouby450

POPIS

Nerezová pánev Prime Zwilling

Nerezová pánev z řady Prime od výrobce Zwilling s průměrem 28 cm je vyrobena z pětivrstvého materiálu, který tvoří nerezová ocel 18/10, třívrstvé hliníkové jádro a magnetická nerezové ocel. To zajišťuje rovnoměrný a rychlý rozvod tepla až po okraj pánve, a díky tomu i energeticky úsporné smažení. Nerezová ocel je hygienická, odolná proti poškrábání a korozi, snadno se udržuje a neabsorbuje pachy ani chutě.

Nerezová pánev má čistý jednoduchý design a její povrch je saténově hladký, což působí luxusně. Zahnutý okraj umožňuje přesné a čisté slévání bez kapání vedle. Pánev Zwilling je vhodná na všechny typy vařičů včetně populární indukce. Navíc ji můžete použít i pro zapékání v troubě a to až do 450 °C a můžete ji mýt v myčce na nádobí. Rukojeť se při vaření nezahřívá.

SPECIFIKACE

Průměr: 28 cm

Materiál: nerezová ocel 18/10, hliníkové jádro, magnetická nerezová ocel

Barva: stříbrná

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Pánev je vyrobena z kvalitní nerezové oceli 18/10, která je odolná proti korozi a poškrábání, je hygienická, nechytá pachy ani chutě a snadno se čistí.

Saténově hladký povrch, krásný moderní design.

Zahnutý a široký okraj pro snadné slévání.

Ergonomická rukojeť, která se nezahřívá a je opatřena okem pro zavěšení.

Hliníkové jádro a magnetická ocel pro rychlý a rovnoměrný rozvod tepla.

Úspora el. energie.

Vhodná na všechny typy vařičů včetně indukce, do trouby i do myčky na nádobí.

minus

Vyšší pořizovací cena.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku i indukci

Vhodné do trouby: Ano do 450 °C

Vhodné do myčky: Ano

ZÁKLADNÍ DRUHY STEAKŮ

T-BONE STEAK: Svůj název získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene "T", která protíná dva svaly: pravou svíčkovou a nízký roštěnec. Jedná se tedy v podstatě o dva steaky vysoké kvality v jednom. Většinou váží zhruba půl kila a chuť steaku dobře vynikne grilováním.

PORTER HOUSE STEAK: Porterhouse steak je v podstatě větší T-bone steak. Obsahuje větší podíl svíčkové než roštěnky. Oproti T-bone steaku se jedná o silnější řez masa, který je vysoký většinou v rozmezí 3 až 7 centimetrů, proto se hodí jako chod pro dvě osoby, nebo větší jedlíky.

TENDERLOIN: Menší steak z palce nebo špičky svíčkové, často označován také jako Fillet. Jde o výběrové, velmi jemné a chutné…

Cena: 4 780 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
EAN 4009839312328