WMF kastrol 16cm Mini

CZ_elektrika CZ_plyn CZ_sklo CZ_indukce CZ_dotrouby250 CZ_domycky

POPIS

Parní hrnec z kolekce Mini od výrobce WMF o průměru 16 cm je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® 18/10, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě a má dlouhou životnost. Má důmyslně rozšířené okraje pro jednoduché vylévání tekutin bez rozlití. Má univerzální dno TransTherm®, které umožňuje používat hrnec na všechny typy vařičů. Je vhodný do myčky na nádobí a do trouby do 250°C.

Parní hrnec se skládá z nerezové poklice, hrnce a parní vložky pro zdravé vaření v páře.

Nádobí řady Mini se vyznačuje vysokým leskem a menšími rozměry, které jsou ideální pro vaření menších porcí. Nádobí z této kolekce je také velice snadno stohovatelné a jeho uskladnění vám tak uspoří místo v kuchyni.

SPECIFIKACE

Průměr: 16 cm

Objem: 1,5 l

Výška: 15,5 cm bez poklice

Barva: stříbrná

Materiál: ušlechtilá nerezová ocel Cromargan® 18/10

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Vyrobeno z kvalitní nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě a má dlouhou životnost.

Vhodný na všechny typy vařičů i do trouby.

Odolný vůči teplotním šokům.

Důmyslně rozšířené okraje pro jednoduché vylévání tekutin bez rozlití.

Ideální pro zdravé vaření v páře.

Vhodný na zapékání pokrmů v troubě do 250°C.

Vysoká odolnost vůči poškrábání, přesto doporučujeme používat dřevěné nebo silikonové kuchyňské pomůcky.

Snadně stohovatelný pro úsporu místa v kuchyni.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku a indukci

Vhodné do trouby: Ano, do 250°C

Vhodné do myčky: Ano

Používejte dřevěné, silikonové nebo tepelně odolné nylonové nástroje, aby nedošlo k poškrábání nerezové oceli. Pro odstranění zapečených zbytků jídel nechcejte nádobí nejdprve namočit, případně povařte s trochou vody na mírném ohni. Vyhněte se umývání pomocí drátěnky a agresivních čistítích prostředků.

NEREZOVÁ OCEL 18/10 CROMARGAN®

Nerezová ocel je velmi žádaným materiálem pro kuchyňské vybavení jako jsou příbory, hrnce, pánve atd. Nerezová ocel, jak již název napovídá nereziví - je odolná proti korozi, má dlouhou životnost, nepohlcuje chuť ani pach, je hygienická a snadno se čistí. Nerezová ocel je také oblíbená pro krásný vzhled. Co znamená 18/10? Nerezová ocel 18/10 Cr-Ni je tzv. potravinářská ocel (vhodná na nádobí) a obsahuje 18 % chromu, 10% niklu a 72 % oceli. Cromargan® je ušlechtilá nerezová oceli 18/10 společnosti WMF. Z latiny Crom (=chrom), argan (=stříbro), což vyjadřuje krásný lesklý vzhled nerezové oceli.

Cena: 1 000 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce WMF  (108 produktů)
O výrobci WMF Produkty od značky WMF si najdou místo v každé kuchyni. Nejen proto, že mají ikonický design, ale také vám usnadní… pokračovat o WMF »
EAN 4000530579911