Bamix nádoba s uchem 1000 ml

Bamix nádoba s uchem 1000 ml

Praktická nádoba o objemu 1000 ml určená pro práci s mixéry Bamix. Držadlo (ucho) pro snadnou manipulaci a nálevka pro pohodlné slévání bez kapek. Integrovaná měrná ryska usnadní přesné odměřování.

Je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu - polymeru TRITAN, takže je odolná nárazu i poškrábání, odolá teplotám nad 100ºC, může být používána v mikrovlnné troubě a umývána v myčce nádobí. A samozřejmě splňuje i ta nejpřísnější kritéria pro styk s potravinami.

  • ideální pracovní pomůcka pro práci s mixéry Bamix
  • je vyrobena z odolného TRITANu
  • můžete ji používat v mikrovlnné troubě, mrazničce a umývat v myčce na nádobí
  • objem 1000 ml: výška 16 cm, průměr 10 cm

Bamix_banner_CZ


Proč zvolit Bamix?

Všechny součásti ponorných mixérů Bamix, které přijdou do kontaktu s potravinami, nepřejímají chuť ani pach použitých surovin a jsou vyrobeny z nekorodujících materiálů. Motor, který spotřebuje méně než 200 wattů a i přesto je vysoce výkonný šetří nejen energii ale i čas. Tyčové mixéry Bamix mají minimální prostorové nároky, takže je budete mít vždy při ruce! Tichý, výkonný a nevibrující motor je ručně skládán a prochází několika kontrolami, proto na něj náš e-shop popasta poskytuje záruku neuvěřitelných 10 let! Otevřená hlava mixéru zaručuje nejen optimální cirkulaci surovin, ale také snadné čištění.

Ponorné mixéry od Švýcarské firmy Bamix představují kvalitu, trvanlivost, nadčasovost a eleganci. Už od roku 1954, kdy byl vyroben první tyčový nebo pokud chcete, ponorný mixér, se kladl důraz na několik důležitých vlastností mixéru. Kvalita, kompaktnost a trvanlivost zastřešená švýcarským standardem ručního zpracování a kontrolou jednotlivého kusu.

Cena: 392 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
EAN 7610497607793