Bamix Food processor 200 ml se stlačovačem

Bamix Food processor 200 ml se stlačovačem

Pomocí food processoru přeměníte váš tyčový mixer Bamix na výkonný elektrický mlýnek, který vám usnadní zpracování všech druhů potravin - sušených i čerstvých. Spolehlivě v něm zpracujete sušenou zeleninu, tvrdý sýr, čokoládu, cukr, koření (muškátový oříšek, skořice, pepř, kmín), kávu, oříšky, sušené ovoce, obiloviny, mák i čerstvé bylinky. Obzvláště jej oceníte při přípravě dětské stravy i pomazánek všeho druhu. A pokud se ráno neobejdete bez zdravé snídaně v podobě müsli s ořechy a sušeným ovocem, pak je pro vás food processor doslova nepostradatelný.

Milujete arašídové máslo? Vyrobit jej ve food processoru je otázka několika málo minut!
Došel vám doma moučkový cukr? Food processor zpracuje i kostkový cukr na jemný moučkový.

Stlačovadlo slouží ke zmenšení mlecího prostoru, udržuje suroviny v kontaktu s noži a tím zefektivňuje jejich zpracování - využijete jej při zpracování lehkých a drobných surovin (kuličky pepře, bylinky, koření).

Jedná se o originální příslušenství k mixerům Bamix (tyčový mixér Bamix slouží jako pohonná jednotka food processoru, s jinými tyčovými mixery není kompatibilní).

  • kompatibilní s typy DeLuxe, Classic a Swiss line (nehodí se k modelům Mono a Profi)
  • objem 250 ml
  • průměr 12 cm, výška 9 cm
  • Záruční doba 2 roky

Bamix_banner_CZ


Proč zvolit Bamix?

Všechny součásti ponorných mixérů Bamix, které přijdou do kontaktu s potravinami, nepřejímají chuť ani pach použitých surovin a jsou vyrobeny z nekorodujících materiálů. Motor, který spotřebuje méně než 200 wattů a i přesto je vysoce výkonný šetří nejen energii ale i čas. Tyčové mixéry Bamix mají minimální prostorové nároky, takže je budete mít vždy při ruce! Tichý, výkonný a nevibrující motor je ručně skládán a prochází několika kontrolami, proto na něj náš e-shop popasta poskytuje záruku neuvěřitelných 10 let! Otevřená hlava mixéru zaručuje nejen optimální cirkulaci surovin, ale také snadné čištění.

Ponorné mixéry od Švýcarské firmy Bamix představují kvalitu, trvanlivost, nadčasovost a eleganci. Už od roku 1954, kdy byl vyroben první tyčový nebo pokud chcete, ponorný mixér, se kladl důraz na několik důležitých vlastností mixéru. Kvalita, kompaktnost a trvanlivost zastřešená švýcarským standardem ručního zpracování a kontrolou jednotlivého kusu.

Cena: 1 199 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
EAN 7610497601982