Emile Henry miska créme brulée, slonová kost

CZ_mikro CZ_dotrouby270 CZ_domycky CZ_Lednice CZ_mrazák

POPIS

Zapékací miska na Creme Brulée (francouzský dezert podobný pudingu s cukrovou krustou) od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Zapékací miska je ideální na přípravu Crème brûlée, ale můžete ji použít i na další dezerty nebo na přípravu slaných dobrot.

Zapékací misky na Creme Brulee Emile Henry

Emile Herny je rodinná firma. Miska na Creme Brulée je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s netradičním tvarem. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Miska je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Průměr misky je 13 cm, výška 3 cm, a objem 0,25 l. Výhodou keramické zapékací misky je rovnoměrné vedení tepla a miska udrží pokrm dlouho teplý.

Expedujeme do dvou pracovních dnů od objednání.

SPECIFIKACE

Průměr: 13 cm

Výška: 3 cm

Objem: 0,25 l

Materiál: keramika

Barva: slonová kost

Záruka: 10 let na výrobní vady

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Zapékací miska je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům.

Ručně vyrobeno.

Krásný francouzský design.

Miska Créme Brulée je vhodná do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku.

Ideální na Creme Brulee a další sladké i slané pokrmy.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano

Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C

Vhodné do chladničky: Ano

Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C

Co je Crème brûlée

Crème brûlée je francouzský dezert, který se skládá pouze ze 4 ingrediencí. Na jeho přípravu vám bude stačit pouze kvalitní smetana ke šlehání, žloutky, vanilkový lusk, krupicový cukr a hnědý třtinový na flambování. Bude se vám hodit žáruzdorná zapékací miska zvaná Ramekin a flambovací pistole, která vám pomůže vytvoži na povrchu jemného dezertu křupavou krustičku z cukru.

Creme Brulee

Recept na Crème brûlée

250 ml 12% smetany, 250 ml smetany ke šlehání, 1 vanilkový lusk, rozpůlený a vyškrábaný, 4 žloutky, 70 g co nejjemnějšího cukru krupice + 8 lžiček na posypání (na posypání můžete použít cukr třtinový)

Postup:
1. Předehřejte troubu na 160 °C, horkovzdušnou na 140 °C.

2. Oba druhy smetany, vyškrábnutá vanilková semínka i prázdný lusk dejte do rendlíku a na mírném ohni pomalu prohřívejte těsně pod bod varu.…

Cena: 173 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Emile Henry  (20 produktů)
O výrobci Emile Henry Emile Henry je uznávaný výrobce kvalitní keramiky pro kuchyni a stolování, který se může pochlubit bohatou tradicí a… pokračovat o Emile Henry »
EAN 3289310210133