Emile Henry ramequin set 2 ks, granátová, 9 cm

CZ_mikro CZ_dotrouby270 CZ_domycky CZ_Lednice CZ_mrazák 

POPIS

Set zapékacích misek Ramekin (ve francouzštině Ramequin) od výrobce Emile Henry obsahuje dvě misky o objemu 150 ml, výšce 5,5 cm a průměru 9 cm. Misky na Creme Brulée jsou vyrobeny ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolají teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete je dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskaly. Zapékací misky jsou ideální na Crème brûlée, ale můžete je použít i na další dezerty jako je např. Soufflé, čokoládový fondán, čokoládová pěna, crumble, panna cotta atd. a jsou vhodné i na přípravu slaných dobrot.

Zapékací miska Ramekin Emile Henry 9 cm

Emile Herny je rodinná firma. Misky na Creme Brulée jsou vyrobeny ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s netradičním tvarem. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Misky jsou vhodné do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Výhodou keramických zapékacích misek je rovnoměrné vedení tepla a misky udrží pokrm dlouho teplý.

Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání.

SPECIFIKACE

Balení obsahuje:

2 x Zapékací miska Ramekin Emile Henry granátová 9 cm

Průměr: 9 cm

Výška: 5,5 cm

Objem: 0,15 l

Materiál: keramika

Barva: granátová

Záruka: 10 let na výrobní vady

 VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Zapékací misky jsou vyrobeny ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům.

Ručně vyrobeno.

Netradiční tvar, krásný francouzský design.

Misky Ramekin jsou vhodné do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku.

Ideální na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový fondán, slané pokrmy atd.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano

Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C

Vhodné do chladničky: Ano

Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C

Co je Crème brûlée

Crème brûlée je francouzský dezert, který se skládá pouze ze 4 ingrediencí. Na jeho přípravu vám bude stačit pouze kvalitní smetana ke šlehání, žloutky, vanilkový lusk, krupicový cukr a hnědý třtinový na flambování. Bude se vám hodit žáruzdorná zapékací miska zvaná Ramekin a flambovací pistole, která vám pomůže vytvoži na povrchu jemného dezertu křupavou krustičku z cukru.

Creme Brulee

Recept na Crème brûlée

250 ml 12% smetany, 250 ml smetany ke šlehání, 1 vanilkový lusk, rozpůlený a vyškrábaný, 4 žloutky, 70 g co nejjemnějšího cukru krupice + 8 lžiček na posypání (na posypání můžete použít cukr třtinový)

Postup:
1. Předehřejte troubu na…

Cena: 349 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Emile Henry  (20 produktů)
O výrobci Emile Henry Emile Henry je uznávaný výrobce kvalitní keramiky pro kuchyni a stolování, který se může pochlubit bohatou tradicí a… pokračovat o Emile Henry »
EAN 3289313440094