Emile Henry forma na chléb hranatá granátová 28 x 15 cm

CZ_mikro CZ_dotrouby270 CZ_domycky CZ_Lednice CZ_mrazák

POPIS

Obdélníková keramická forma na chléb od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Forma je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design v granátové barvě. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Forma je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí.

Tvar formy na chléb Emile Henry je klenutý. Tento tvar spolu s žáruvzdornou keramikou zajistí, že během pečení bude ve formě konstantní teplota a ideální stupeň vlhkosti. Ve spodní části formy a ve víku jsou otvory, které usnadňují vykynutí těsta a vytvářejí ideální podmínky pro pečení chleba. Díky této formě si doma upečete chléb s měkkou střídkou a křupavou kůrkou. Na dně formy jsou drážky, které zabraňují připečení chleba k formě.

SPECIFIKACE

Délka: 28 cm

Šířka: 15 cm

Výška: 12 cm

Materiál: keramika

Barva: granátová

praktické rady

Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do lednice: Ano

Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C

Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano

Vhodné do trouby: Ano do 270 °C

Cena: 2 080 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Emile Henry  (20 produktů)
O výrobci Emile Henry Emile Henry je uznávaný výrobce kvalitní keramiky pro kuchyni a stolování, který se může pochlubit bohatou tradicí a… pokračovat o Emile Henry »
EAN 3289313455043