Emile Henry forma na chléb granátová 28,5 cm

CZ_mikro CZ_dotrouby270 CZ_domycky CZ_Lednice CZ_mrazák

POPIS

Forma na pečení chleba od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Forma je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design v granátové barvě. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Forma je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí.

Tvar formy na chléb Emile Henry vychází z podoby tradiční klenuté pece. Ve formě je během pečení konstantní teplota a je udržován ideální stupeň vlhkosti. Díky tomu si můžete doma připravit nadýchaný chléb s křupavou kůrkou. Forma je opatřena širokými úchopy pro snadnou manipulaci. Součástí formy je poklice. Dno formy na chléb je vroubkované - těsto se tedy nepřichytává a je zajištěn optimální cirkulace vzduchu. Navíc získáte ZDARMA pekařský nožík a dvojjazyčnou knihu receptů (AJ, FR).

SPECIFIKACE

Průměr: 28,5 cm

Materiál: keramika

Barva: granátová

praktické rady

Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do lednice: Ano

Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C

Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano

Vhodné do trouby: Ano do 270 °C

Cena: 3 482 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Emile Henry  (20 produktů)
O výrobci Emile Henry Emile Henry je uznávaný výrobce kvalitní keramiky pro kuchyni a stolování, který se může pochlubit bohatou tradicí a… pokračovat o Emile Henry »
EAN 3289313491089