Emile Henry odkládací miska na vařečky, granátová

Úvod Pokoje Kuchyně Kuchyňské náčiní

CZ_domycky

Odkládací miska na vařečky Emile Henry granátová 22,5 x 10 cm

POPIS

Keramická odkládací miska na vařečky od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Tácek na vařečky je vyroben ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design v granátové barvě. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci.

Keramická miska na vařečky Emile Henry bude nejen ozdobou vaší kuchyně, ale především praktickým pomocníkem. Ideální na odkládání vařečky v průběhu vaření nebo na odložení servírovacího příboru během servírování pokrmu. Rozměr tácku je 22,5 x 10 cm. Strana, kde se umisťuje rukojeť vařečky, je vyvýšená. To zajistí, že rukojeť vařečky zůstane vždy čistá. Vařečka není součástí balení.

Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání.

SPECIFIKACE

Délka: 22,5 cm

Šířka: 10 cm

Materiál: keramika

Barva: granátová

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Odkádací miska na vařečky je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům.

Ručně vyrobeno.

Krásný francouzský design.

Perfektní na odkládání vařečky v průběhu vaření.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

Cena: 519 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Emile Henry  (20 produktů)
O výrobci Emile Henry Emile Henry je uznávaný výrobce kvalitní keramiky pro kuchyni a stolování, který se může pochlubit bohatou tradicí a… pokračovat o Emile Henry »
EAN 3289313402627