Kuchyňský robot Artisan 175 mandlový KitchenAid

CZ_domyckycastecne

POPIS

Kuchyňský robot KitchenAid Artisan 5KSM175 mandlováKuchyňský robot Artisan 5KSM175 od výrobce KitchenAid je ideální pro domácí použití. Robot se sklopnou hlavou má velmi výkonný 300W motor, který má velmi tichý chod a téměř ho neuslyšíte. Má 10 rychlostních stupňů. Na spodní části robota je protiskluzová gumová podložka, která zabezpečuje stabilitu a bezpečnou práci. Robot je poměrně těžký, což je ale dobře, protože nevibruje, jak můžete znát u laciných kuchyňských robotů.

Robot Artisan využívá planetární systém pohybu - to znamená, že se pohybuje od středu mísy až po její okraj (dostane se tedy i tam, kam by se za jiných okolností nedostal), a ingredience tak budou promíchané rychle, rovnoměrně a důkladně. Bez problémů vymísí kynutá těsta na vánočku, chléb, pečivo, vyšlehá smetanu, bílky, krémy a připravíte v něm i makrónky. Robot vymísí najednou přibližně 2,25 kg těsta. Ve velké skleněné míse vyšleháte i malé množství surovin - mísu tak není potřeba nijak nadzvedávat.

Kuchyňské roboty Artisan jsou ověřené generacemi spokojených zákazníků. Nejde o zrovna lacinou záležitost, ale američané (KitchenAid pochází z USA) vědí, že si je kupují na celý život. Právě proto bývají i častým darem na svatbách či výročích. Jistě jste některý z nich viděli i v různých kuchařských či cukrářských pořadech nebo u foodbloggerek. V jedné vesnici v USA dokonce objevili ke 100. výročí KitchenAid paní, která používá ještě předválečný model Artisanu.

Robot má retro vzhled s kvalitními chromovanými částmi a díky oblým hranám se snadno čistí pomocí jemného hadříku.

S dokoupením různorodého príslušenství můžete s robotem i krájet, strouhat, odštavňovat ovoce a zeleninu, mlít maso, plnit klobásy, připravovat zmrzliny a vyrábět dokonce i skvělé domácí těstoviny! V přední horí části robota je totiž otvor pro snadné připojení tohoto příslušenství.

NE_face_Rauvolf

NÁZOR EXPERTA MARKA RAUVOLFA

My máme doma mixér a konvici KitchenAid a nemůžu si je vynachválit. Kdybychom já nebo má partnerka alespoň trochu pekli, tak bych vůbec neváhal a tenhle robot si koupil. Jistě, cena je trošku vyšší, ale kvalita se téměř blíží profesionálním přístrojům. Navíc je to investice do budoucnosti, neboť tento přístroj vám vydrží celý život.

Součástí balení je:

nerezova-misa-ka-4-83-l-k5thsbpa

Nerezová mísa 5K5THSBP o objemu 4,83 l - mísa je vyrobena z pevné a odolné nerezové oceli, která je 100% hygienická a nechytá pachy, chutě ani barvy potravin. S mísou se pohodlně manipuluje díky rukojeti, přizpůsobené prstům. Je vhodná do myčky na nádobí, lednice i…

Cena: 18 191 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce KitchenAid
EAN 5413184120627

Další produkty, které by se vám mohly líbit…