Dárková sada 2 malých zapékacích mís Burgundy červená

Sada dvou malých zapékacích mís v dárkové krabici přinese radost nejen po rozbalení, ale pokaždé, když se rozhodnete upéct něco dobrého. Červená barva je nejen symbolem Vánoc, ale také barvou energie, lásky a zrychluje dech. Pokud chcete sdílet vášeň pro dobré jídlo, je tato barevná varianta ideální volbou. Jako vánoční dárek udělá zářivá červená dvojnásobnou radost.

Zapékací mísy díky své hloubce umožní přípravu lasagní, lahodné moussaky, zapečených brambor či gratinované zeleniny. Stejně tak dobře je můžete použít na domácí nákypy a koláče. Snadno se s nimi manipuluje díky praktickým uchům. Keramika High Resistance® zajistí, že servírované pokrmy zůstanou dlouho po vyjmutí z trouby teplé.

Nádobí Emile Henry je díky technologii High Resistance® odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Toto nádobí není určeno k používání na přímých zdrojích žáru, jako jsou plynové nebo elektrické plotýnky. Všechno nádobí od Emile Henry je možné mýt v myčce. Odolá teplotám do 270 °C.

Cena: 1 360 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Emile Henry  (20 produktů)
O výrobci Emile Henry Emile Henry je uznávaný výrobce kvalitní keramiky pro kuchyni a stolování, který se může pochlubit bohatou tradicí a… pokračovat o Emile Henry »
EAN 3289313497494