Dárkový set elektrických mlýnků na pepř a sůl černý ALASKA Peugeot

Mlýnek ALASKA v moderním zaobleném designu působí hravě a nostalgicky zároveň díky kombinaci plastu a nerezu, materiálům spojeným v dokonalou harmonii. Elegantní černý lesklý povrch splňuje požadavky na moderní vzezření. Ergonomie mlýnku Alaska ohromí i profi kuchaře. Možnost ovládání jednou rukou je k nezaplacení. Osvětlení ve spodní části umožňuje přesné dávkování i při romantické večeři při svíčkách. Mlýnek je poháněn 6 bateriemi AAA.

  • Speciální mlecí mechanismus vyvinutý pouze na mletí pepře
  • Speciální mlecí mechanismus vyvinutý pouze na mletí hrubé soli
  • Snadné ovládání jednou rukou
  • Snadné nastavení hrubosti mletí pepře ze spodní strany mlýnku
  • S osvětlením ve spodní části pro snadnější dávkování
  • Vyrobeno ve Francii
  • Dodáván se solí / pepřem
  • Na motor mlýnku záruka 2 roky
  • Prodloužená záruka 5 let na tělo mlýnku
  • Na mlecí mechanismus záruka doživotní

Podrobnosti o mlecím mechanismu na pepř Peugeot:

Mechanismus se skládá ze dvouřadé ozubené spirály, která perfektně vede a drží jednotlivá zrnka pepře. Ocel, ze které je mechanismus vyroben, je speciálně ošetřena patentovaným postupem proti korozi. Výsledkem je, že si mechanismus zachová svou ostrost a odolnost.

Jaký pepř použít?

Pro ideální výsledek používejte zrnka pepře o průměru 5 mm nebo menší. Lze používat, černý, bílý nebo zelený pepř. Směsi barevných pepřů by neměly obsahovat více než 15% růžového (červeného) pepře. V mlýncích Peugeot určených na pepř lze též mlít sušený koriandr.

Podrobnosti o mlecím mechanismu na sůl Peugeot:

Mlecí mechanismus na sůl byl vyvinut speciálně pro mletí hrubé a suché mořské soli. Je zhotoven z nerezové oceli, a tak není ohrožen korozí, kterou by mohla způsobit sůl.

Jakou sůl použít?

Pro ideální chod a využití mlýnku doporučujeme zrnka hrubé soli o průměru do 4 mm. Používejte vždy hrubou sůl, a to buď suchou mořskou, nebo kamennou.

Peugeot, značka, která působí na trhu již od roku 1810, je symbolem francouzské gastronomie a životního stylu. Těla mlýnků Peugeot i mlecí mechanismy jsou vyráběny ve Francii ve vlastních provozech. Mlýnky jsou kompletovány ručně a následně velmi pečlivě kontrolovány. Bezchybné fungování je pro značku Peugeot samozřejmostí. Na mlecí mechanismy je poskytována celoživotní záruka.

Cena: 2 339 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Peugeot
O výrobci Peugeot Peugeot je synonymem pro eleganci a inovaci v kuchyňských doplňcích. S více než 30letou tradicí vyrábí ikonické mlýnky… pokračovat o Peugeot »
EAN 4006950029425