Oválný keramický pekáč s poklicí Emile Henry slonová kost 41,5 x 24 cm 5,8 l
POPIS
Oválný keramický pekáč od výrobce Emile Henry je vyroben ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 250 °C a můžete ho dát z mrazáku přímo do trouby bez toho aby popraskal. Pekáč je vyroben ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design v granátové barvě. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Pekáč je vhodný do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Materiál je čistě přírodní - neuvolňují se škodlivé látky.
Pekáč Emile Henry má oválný tvar a součástí pekáče je poklice. Díky velkému objemu a rozměru jej využijete při pečení celého kuřete, kachny apod. Díky krásnému designu se pekáč hodí i na servírování a bude krásnou ozdobou vašeho prostřeného stolu. Pekáč není určený na přímý zdroj tepla.
SPECIFIKACE
Rozměr: 41,5 x 24 cm
Výška: 24 cm včetně poklice
Objem: 5,8 l
Materiál: keramika
Barva: slonová kost
VÝHODY A NEVÝHODY
Keramický pekáč je vyroben ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům. Pekáč je velmi odolný vůči poškrábání a díky technologii High Resistance odolává vysokým teplotám. Materiál je čistě přírodní - neuvolňují se škodlivé látky. Krásný francouzský design a můžete ho použít i na stolování. Keramický pekáč je vhodný do trouby do 250°C, mikrovlnky, lednice, mrazáku i do myčky na nádobí. Ideální na pečení větších porcí nebo celého kuřete, kachny nebo sekané. Keramika dlouho udrží teplo. Součástí pekáče je keramická poklice. |
PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do myčky: Ano
Vhodné do lednice: Ano
Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C
Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano
Vhodné do trouby: Ano do 250 °C
RECEPT NA GRATINOVANÉ SMETANOVÉ BRAMBORY
800 g brambor, 400 ml smetany (31%), 100 g parmazánu / sýru Grana Padano, sůl, pepř, muškátový oříšek
Postup:
1. Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
2. Smetanu ochuťte solí, pepřem a troškou muškátového oříšku. Přidejte strouhaný parmezán a zamíchejte.
3. Brambory naskládejte do pekáčku a zalijte ochucenou smetanou.
4. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C cca 40 minut (do zlatova).
Cena: 1 599 Kč
Dostupnost | Není skladem |
---|---|
Prodejce | Chefshop.cz |
Výrobce | Emile Henry (20 produktů) |
O výrobci Emile Henry | Emile Henry je uznávaný výrobce kvalitní keramiky pro kuchyni a stolování, který se může pochlubit bohatou tradicí a… pokračovat o Emile Henry » |
EAN | 3289310284561 |