Ocelová mini pánev Mineral B Element O 12 cm de Buyer

CZ_plyn CZ_elektrika CZ_sklo CZ_indukce CZNE_domyckyCZ_dotrouby200

POPIS

MINI pánev od francouzského výrobce De Buyerprůměr 12 cm a dlouhou zakřivenou rukojeť ve francouzském stylu pro snadnou manipulaci. Díky kulatému tvaru pánve hotový pokrm jednoduše přenesete na servírovací talíř. Malá pánev je perfektní na přípravu malých porcí. Pohodlně na ní připravíte lívance, omeletu nebo olské oko. Tato pánev je vyrobena z kvalitního železa, které výborně vede teplo a příprava pokrmů je tedy rychlá a úsporná.

Pánev je opatřena speciální povrchovou vrstvou na bázi včelího vosku, která zajišťuje nepřilnavost. Pánve Mineral B Element neobsahují žádné umělé látky, jako PFOA ani PTFE ani žádné chemikálie. Výroba těchto pánví je šetrná k životnímu prostředí. Pánve jsou ekologické a recyklovatelné. Molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné, pánve lze používat při velmi vysokých teplotách, při kterých se připravovaný pokrm velmi rychle zatáhne a nedojde k úniku vitamínů ani výživných látek.

Čím déle pánev používáte, tím lepší jsou její nepřilnavé vlastnosti. Toto „dozrávání pánve“ se projevuje zabarvováním povrchu do černa. Pánvička DeBuyer má vynikající tepelnou vodivost, je robustní a má velmi dlouhou životnost. Můžete používat pánev na indukci a na všech typech vařičů. Rukojeť univerzální pánve je teplotně odolná do 200°C však maximálně po dobu 10 minut. Není možné mytí v myčce na nádobí a pánev vyžaduje speciální péči, aby byly zachovány její unikátní vlastnosti.

Upozornění: Používejte pánev jen na hořáku/plotýnce odpovídající průměru dna pánve. A před prvním použitím si přečtěte návod a praktické rady v tomto popise, kde se dozvíte, jak se o pánev správně starat.

SPECIFIKAce

Průměr: 12 cm

Výška: 2 cm

Délka: 24,1 cm (včetně rukojeti)

Průměr dna: 9,5 cm

Tloušťka stěny: 2,5 mm

Hmotnost: 0,43 kg

Materiál: železo, speciální nepřilnavá vrstva

Záruka: 2 roky

Země výroby: Francie

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Materiál je 100% přírodní, ekologický a recyklovatelný.

Nepřilnavá vrstva na bázi včelího vosku zajistí, že se vám pokrm nepřichytí.

Pánve Mineral B Element neobsahují žádné umělé látky ani chemikálie.

Možnost použití při vysokých teplotách umožňuje rychlé vaření a díky tomu zachování vitamínů a zdraví prospěšných látek v pokrmu.

Čím déle MINI pánev používáte, tím lepší je její nepřilnavost. (černání je známkou dozrávání, nejedná se o nežádoucí efekt)

minus

Pánvička je poměrně těžká, to je však vyváženo kvalitou použitého materiálu.

Pánev vyžaduje speciální péči, aby byly zachovány její skvělé vlastnosti.

PRAKTICKÉ…

Cena: 568 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce de Buyer
EAN 3011245612122