Produktové foto DEOKORK Ratanová jídelní sestava EDEN 1+4

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Ratanová jídelní sestava EDEN 1+4

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Hledáte pěknou, praktickou a cenově dostupnou jídelní sestavu pro 4 osoby, ať už na soukromou zahradu, terasu, nebo do restaurace? Seznamte se s polyratanovou jídelní sestavou Eden v moderní antracitové barvě, jejíž půvab vzal za srdce už mnoho zájemců. Eden – velmi žádaná jídelní sestava pro 4 osoby z umělého ratanu Vznešeně vypadající a na první pohled komfortní sestava Eden obsahuje 4 křesla s nosností až 150 kg a s polstrováním v ceně, která rozestavíte okolo půvabného čtvercového stolku s tvrzeným sklem (90 × 90 cm). Praktická a zároveň velmi módní je antracitová barva umělého ratanu, jímž je opletená pevná hliníková kostra nábytkového setu. Reprezentativní sestavou Eden vybavíte jakékoli venkovní i vnitřní prostory – zahrady, terasy, restaurační zahrádky, recepce, wellness centra a podobně. Proč se rozhodnout pro jídelní sestavu z umělého ratanu? Elegantní sety z umělého ratanu, jako například Eden 1+4, vynikají dlouhou životností a snadnou údržbou. Umělý ratan nevstřebává sluneční záření ani tekutiny a je na výběr v řadě modelů i odstínů. V mnoha ohledech tak předčí pravý ratan, který je choulostivý a vyžaduje hodně péče. Současné designové kousky nábytku z umělého ratanu jsou přitom k nerozeznání od přírodního ratanu a do vašeho domova či podniku vnesou jedinečnou atmosféru. Prohlédněte si i další zahradní nábytek umělý ratan a vyberte si ten nejlepší pro vaše prostory. Ať zvolíte kterýkoli, návštěvy budou žasnout! Plus pro polyratan Luxusní polyratanový nábytek má opravdu velmi široké využití. Je vhodný pro vnitřní i venkovní prostory, zahrady, terasy, zimní zahrady, balkony, kanceláře, jednací místnosti, recepce a další komerční i bytové prostory. Materiál je odolný vůči UV záření a teplotě od +50°C do -10°C. Ratan půlkulatý 6,5 mm. Stůl je opatřen tvrzeným sklem o síle 5 mm.   Materiál: umělý ratan, hliníková kostra (prášková barva), Barva: antracit, Obsahuje: 4x křeslo, 1x stůl, Rozměr stolu: šířka 900 x hloubka 900 x výška 750, Rozměr křesla/židle: šířka 620 x hloubka 740 x výška 960, Výška sedu: 510, Nosnost křesla/židle: 150, Balení: 1 krabice (1030 x 1030 x 200), 2 krabice (650 x 980 x 1320), Hmotnost balení: 106, Polstrování: ano (šedá)

Cena: 28 990 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost do 29. 4. 2024
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (978 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649602416

Vybrané produkty

Asko Balkon Bonami Gant Krabice Křesla Křesla Nábytek Prostor Psací stoly Ratan Ratanový nábytek Rošt Stoly Zahradní nábytek Židle

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč