Produktové foto Světle hnědá velká LED stolní lampa ve tvaru knihy z javorového dřeva Gingko Booklight

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Světle hnědá velká LED stolní lampa ve tvaru knihy z javorového dřeva Gingko Booklight

Úvod Světla Stolní lampy

Zajímavý interiérový kousek nejen pro knihomoly. Světlo Gingko Standard může být přes den maskováno jako dřevěná kniha. Jakmile ji otevřete, přetransformuje se do vějířovitého objektu, který vám bude nejen při podzimních večerech svítit příjemným ambientním světlem. Můžete ji jen tak položit na hřbet, nebo ji dokonce můžete otevřít na plných 360 stupňů a přichytit ji magnety, které má ve hřbetu. Lampička je vybavena LED světlem, které vydrží po mnoho hodin. Bezdrátová a napájena zabudovanou baterií, kterou stačí nabíjet po 2-3 hodiny aby vydržela naplno svítit po celých 12 hodin. Samozřejmě může být zapojena po celou dobu svícení.

Cena: 2 819 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 8. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Gingko  (57 produktů)
O výrobci Gingko Firma, která v mnoha ohledech předbíhá svoji dobu, přesto jejich budíky ukazují na minutu přesný čas. Kvalitní a… pokračovat o Gingko »

Vybrané produkty

Asko Hodiny Jena Lampy Lampička Stolní lampa Světlo